25 let od smrti princezny Diany: Její snacha Kate Middleton jí často vzdává hold výběrem oblečení

25 let od smrti princezny Diany: Její snacha Kate Middleton jí často vzdává hold výběrem oblečení
Zdroj: Showpix
Princezna Diana v šatech Catherine Walker, které byly inspirované róbou Grace Kelly z filmu Chyťte zloděje.Podobně vlající šaty oblékla Kate Middleton na předávání cen BAFTA v Los Angeles v roce 2011.Princezna Diana milovala puntíky a vynášela je na šatech často. I Kate ráda vyrazí na oficiální přiležitosti v puntíkatých šatech. + 15 fotek+ 16 fotek

Od tragického skonu princezny Diany, který otřásl celým světem, uběhlo už 25 let. Ač s námi oblíbená exmanželka prince Charlese už tolik let není, inspirace její osobou se nikdy tak docela nevytratila. Velmi často si ji připomínáme i v modelech, které nosí její snacha Kate Middleton (40). Podívejte se společně s námi na jejich výraznou podobnost.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 31. 08. 2022 14:00

Ačkoliv se princezna Diana s Kate Middleton neměly šanci setkat, mají hodně společného, co se módního stylu týče. Stejně jako bylo inspirativní oblečení, které nosila princezna Diana, ženy se dnes rády odívají podobně jako vévodkyně Kate.

Kate a Dianu nespojuje jen zásnubní prsten s diamanty

Ať už Diana či Kate volily monochromatické modely, oblíbené puntíky, nebo sáhly po pohodlnějším volnočasovém oblečení, vždy byly jejich outfity sladěné do nejmenšího detailu. Za ten lze považovat i například Dianin zásnubní prsten, který daroval Kate její manžel, princ William. Safírový šperk s diamanty, jehož cena byla v době, kdy jej navlékla na prst princezna Diana, stanovena na bezmála 850 tisíc korun, má nyní podle odborníků nevyčíslitelnou hodnotu. Kate jej nosí nejen na slavnostní příležitosti k róbám, ale často také k ležérnějším modelům.

Nejen prsten ji ale spojuje s tchyní. Jak se níže můžete přesvědčit v jednom z mnoha příspěvků na sociálních sítích, které obě dámy srovnávají, Kate ráda obléká modely inspirované těmi, které při oficiálních příležitostech oblékla princezna Diana.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

A post shared by royal.princess.diana (@royal.diana.princess)

Podobné oblečení Diany a Kate na schodech porodnice

Kate Middleton také vzdala hold své tchyni při prvním veřejném vystoupení s dětmi po porodu. Když se narodil princ George, oblékla puntíkaté šaty po vzoru princezny Diany a jejího prvního odhalení tváře prince Williama. Když princezna Diana ukazovala na schodech porodnice druhého syna Harryho, měla na sobě červené šaty s bílým límečkem. Podobný model na sebe Kate oblékla po narození druhého syna a v pořadí třetího dítěte s Williamem, prince Louise.

Nijak zvlášť objevný, ale vkusný a slušivý styl

Outfity princezny Diany jsou i po desítkách let stále aktuální a i když její styl nebyl nijak zvlášť objevný, byl vždy vkusný, slušivý a prvoplánově na sebe nepoutal pozornost. I proto je dnes Dianino jméno v módním světě stále skloňováno a Kate Middleton jde se svým konzervativním lookem hrdě v jejích šlépějích.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články