Módní chameleon Meghan Markle: Výběrem oblečení dává najevo, jak se cítí i čeho chce dosáhnout

úvodní foto
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Vévodkyně Meghan prý za svého působení v královské rodině volila světlé neutrální tóny, aby zapadla. Moc jí ale slušely, co říkáte?Nádherný kabát v barvě, za kterou by se nestyděla ani členka královské rodiny. Fendi, 98 480 KčBílý klobouk nejen pro členky královské rodiny. Využijete ho třeba na letní koktejlové párty či dostihy. Amirashop, 499 KčHned na první akci po tom, co s princem Harrym odstoupili od královských povinností, zvolila Meghan Markle velmi výrazné korzetové šaty s hlubokým rozparkem od značky Carolina Herrera v sytě červené barvě. Být vidět se rozhodně nebojí.+ 11 fotek+ 12 fotek

Dokument Harry&Meghan je aktuálním trhákem Netflixu. Oba hlavní protagonisté se snaží působit maximálně obyčejným dojmem a tomu odpovídá i jejich oblečení. Přesto odborníci dokázali rozklíčovat, že volba outfitů, především v případě vévodkyně ze Sussexu, rozhodně není náhodná a stojí za ní kalkul.

Radka Franc
Radka Franc 15. 12. 2022 08:00

Princ Harry i jeho manželka v dokumentu oblékají věci běžně dostupné. Mezi řádky tak můžeme číst, jak se pečlivě vybranými, pohodlnými, a přesto šik kousky snaží naklonit diváckou veřejnost. Vlněný svetr vévodkyně Meghan ukazuje její jemnější stránku, a navíc odkazuje na barvy, které přijala jako nejnovější přírůstek do královské rodiny.

Meghan touží po přijetí, ale přitom revoltuje

Také hedvábná neznačková košile v barvě slonoviny neverbálně říká: "Chci převzít kontrolu nad svým mediálním obrazem." Meghan tvrdí, že se po svatbě s princem Harrym vyhýbala nošení jasných barev, protože chtěla „splynout“ s královskou rodinou. S ohledem na protokol prý nesměla nosit stejnou barvu oblečení, jako starší členové rodiny, a proto nosila neutrální paletu tónů.

Dalo by se říct, že poslední dva roky stojí za výběrem jejího oblečení vždy určitý manifest. Hned na první akci po tom, co s princem Harrym odstoupili od královských povinností, zvolila velmi výrazné korzetové šaty s hlubokým rozparkem od značky Carolina Herrera v sytě červené barvě. Podle odborníků se stala na slavnostním galavečeru Salute to Freedom 2021 jednou z nejlépe oblečených – a také nepřehlédnutelných dam.

Inspirace princeznou Dianou v oblékání je očividná

Další zajímavostí je, jak často Meghan nosí oblečení, které odkazuje na zesnulou matku prince Harryho, princeznu Dianu. Byly to bílé šaty s holými rameny od Louis Vuitton na charitativní akci, černé sako s kloboukem a téměř identickou broží na pohřbu královny Alžběty II., košilové šaty a kabáty na státních návštěvách a mnoho dalších. Je to náhoda, nebo způsob, jak získat další body?

Názory na vévodkyni se různí, ale uznejme, že ať už její styl tvořily decentní outfity, ve kterých se snažila „zapadnout“, nebo současné oblečení, jehož výběr neovlivňuje žádný diktát, určitě je hodný následování.

V naší fotogalerii se můžete podívat na rozdílné looky vévodkyně a kousky, ze kterých můžete vytvořit obdobné outfity. Se kterou její podobou nejvíce souzníte vy?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články