Meghan Markle a princ Harry proměnili své sídlo v nedobytnou pevnost: Za bezpečí rodiny platí miliony ročně

Bydlení Meghan Markle a prince Harryho: Za bezpečí své rodiny platí miliony ročně
Zdroj: Profimedia
Pro prince Harryho a jeho choť Meghan je bezpečnost rodiny na prvním místě. Jako členové královské rodiny a ostře sledované celebrity se mohou stát terčem nejen paparazzi, ale i lidí, kteří by jim chtěli ublížit.Proto svůj domov v kalifornském Montecitu nechávají ostře střežit. Na příjezdové cestě najdete hned několik bran, kde ochranka každého návštěvníka důkladně prověří.Vlastního bodyguarda mají i jejich děti - tříletý Archie (na archivním snímku) a roční Lilibet.Meghan je kvůli svým názorům i původu velmi kontroverzní osobou. Zatímco jedni ji za to obdivují, další jí nemohou přijít na jméno.+ 2 fotky+ 3 fotky

Velkou obavu nejen o bezpečí svoje, ale hlavně svých dětí, mají Meghan Markle (41) a její manžel, princ Harry (38). Své sídlo v kalifornském Montecitu proto proměnili doslova v nedobytnou pevnost, v níž potkáte přísně vyhlížející ochranku dohlížející na několik vstupních bran s kontrolními stanovišti.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 13. 10. 2022 16:00

Do vily v kalifornském Montecitu se vévoda a vévodkyně ze Sussexu přestěhovali v roce 2020, kdy za ni zaplatili 14,5 milionu dolarů. Ačkoliv už nejsou aktivními členy britské královské rodiny, stále velmi dbají na to, aby jejich děti, tříletý Archie a roční Lilibet, byli v maximálním bezpečí. Obě ratolesti proto mají osobní ochranku, což vyšlo najevo ve chvíli, kdy novinářka Allison P. Davies doprovázela Meghan a Archieho do školky.

Přísně střežená cesta k Harrymu a Meghan

Do prominentní čtvrti, kde žije Meghan a Harry, navíc vede pouze soukromá cesta. Díky tomu klesá počet lidí, kteří se k jejich domovu mohou legálně přiblížit. To je překážkou zejména pro paparazzi, toužící po exkluzivních snímcích ostře sledované rodinky.

Dalším obrovským benefitem sídla je dlouhá příjezdová cesta, která bývá obvyklá v královských rezidencích a ještě zvyšuje bezpečnost obyvatel domu.

To ale není zdaleka všechno, co Meghan a její rodinu chrání před dotěrnými fanoušky, odpůrci či nezvanými hosty. S manželem nechali na příjezdové cestě instalovat několik dalších bran, kde se hosté musejí prokazovat velmi přísně vyhlížejícím členům ochranky.

Přišel jsem si jako ve Fort Knox, tvrdí florista

Nepříjemný zážitek z cesty za prominentním párem už má kvůli tomu za sebou například floristka Lynn, která měla za úkol doručit květiny pro "slečnu M". „U hlavní brány nám řekli, že máme přejet k dalšímu kontrolnímu stanovišti a celou dobu nás sledovaly kamery," vylíčila listu Express s mrazením v zádech. „Připadal jsem si tam jako ve Fort Knox (americká vojenská základna - pozn. red.)," svěřil se Lynnin kolega Marcello Ross, který ji doprovázel. Magazín Forbes odhadl, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu utratí za bezpečnostní opatření až 3 miliony dolarů ročně.

Kryt krále Karla III.

Pokud by vám téměř vojenské manévry Meghan a Harryho přišly přehnané, není to nic v porovnání s princovým otcem, králem Karlem III. Britský vladař má na svém venkovském sídle Highgrove dokonce kryt. Podle experta na britskou královskou rodinu Briana Hoeye v něm nechybí speciální boxy s krví pro krále a jeho choť Camillu, pokud by potřebovali transfúzi. Jsou zde také trvanlivé potraviny a nápoje, zbrojnice, vysílačky fungující i uvnitř ocelových zdí, čističky vzduchu a chemické toalety.

Zdroje informací:

Hellomagazine.co.uk

Express.co.uk

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články