Dokonalý podzimní outfit Reese Witherspoon: Pravá blondýnka miluje zářivé barvy a drahé kabelky

úvodní foto
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Rozesmátá Reese Whiterspoon vypadá stále mladě a svěže i díky jemné barevné paletě, kterou používá.Originální kousek, který vynesla Reese na uvedení své knihy od Oscara de la Renty. mytheresa.com, 58 969 KčFialové šaty Rinascimento v elegantním střihu těsně nad kolena se dají pořídit i za příznivou částku. Modivo.cz, 1653 KčOriginální lodičky, kterými svůj outfit doplnila sympatická herečka, jsou od značky Christian Louboutin. Net-a-porter.com, 845 eur+ 5 fotek+ 6 fotek

Další hvězdou, jejíž módní styl nás baví, je americká herečka Reese Witherpoon (46). Ta nedávno představila svou novou knihu v elegantních šatech v barvě levandule, lila lodičkách a kabátu v barvě velbloudí srsti. A my jsme unešené!

Radka Franc
Radka Franc 18. 11. 2022 08:00

Trojnásobná maminka, jejíž kariéru odstartovala romantická komedie Pravá blondýnka, je dnes velmi úspěšnou dramatickou herečkou a také producentkou uznávaných projektů, jako jsou filmy Zmizelá a Divočina či minisérie The Morning Show.

A stejně skvělý je i její módní instinkt. Miluje zářivé barvy a jejich kombinace, v černé ji neuvidíte, protože ji vnímá jako pohřební barvu. Když už oblékne tmavé oblečení, bude to tmavě modrá, tou černou barvu nahrazuje. I díky tomu vypadá Reese mladší a stále dívčí. Kdo by jí hádal 46 let?

Kombinace fialové a velbloudí srsti boduje

V outfitu, kterým vás chceme inspirovat, dorazila herečka do deštěm zmáčeného New Yorku na propagaci své nové knihy pro děti Busy Betty. Levandulové pouzdrové šaty od módního návrháře Oscara de la Renty doplnila lodičkami Christian Louboutin na vysokém podpatku, kabelkou Bottega Veneta a kabátem v barvě velbloudí srsti.

Pouzdrové šaty jsou základním kouskem, který by neměl chybět žádné elegantní ženě. Ty hereččiny mají praktickou midi délku, slušivý výstřih, který opticky prodlužuje krk a ukazuje opečovávaný dekolt, a jsou doplněné páskem zvýrazňující její ženskou siluetu.

Také béžový kabát je absolutním must have a nejvíce nadčasovým kouskem mezi kabáty vůbec. Právě u něj se vyplatí investovat do kvalitního materiálu a klasického střihu, protože pak vám vydrží, nebojíme se napsat, i do konce života.

Outfit korunují doplňky od legendárních značek

Legendární lodičky „lubutánky“ sice nepatří mezi nejpohodlnější obutí, ale nohy v nich vypadají delší a štíhlejší, žena se v nich musí narovnat, a působí tak velmi hrdě a sebevědomě. O jejich signifikantní červené podrážce sám návrhář říká, že červená je víc než jen barva. Je to symbol lásky, krve a vášně.

Celý hereččin outfit doplňuje kabelka Jodie Mini od Bottega Veneta. Dobře padne do ruky, je nenápadná, a přitom nepopiratelně stylová. Byla vyrobena z béžové jehněčí kůže splétané v unikátním stylu zvaném "intrecciato", typickém pro produkty této značky.

Ve fotogalerii se můžete opět podívat na naše tipy, ze kterých sestavíte podobný outfit z originálních luxusních kousků, nebo je můžete nahradit dostupnější variantou a cítit se stejně kouzelně jako Reese Witherspoon.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články