Stylové midi sukně pro všechny příležitosti: Jak je správně nosit, aby vám opticky nepřidávaly na objemu?

Midi sukně a jak je nosit: Vyhnout byste se měly volnějším tunikám a oversize halenkám
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee.cz
Midi sukně s vysokým pasem a předními záševky. ZARA, 799 KčZelená sukně z proužkované pleteniny. RESERVED, 459 KčMidi sukně s výšivkou. Lindex, 650 KčŽlutá květovaná sukně ZOOT.lab, 279 Kč+ 16 fotek+ 17 fotek

Léto a sukně patří neodmyslitelně k sobě. A i když trendem toho letošního jsou především minisukně, ani se sukní do půli lýtek chybu neuděláte. Jakou si pořídit a s čím ji ideálně kombinovat?

Dana Klementová
Dana Klementová 25. 07. 2022 09:00

Sukně, které končí zhruba v půlce lýtek, milují téměř všechny ženy. Jedná se o nadčasový kousek, který lze vynést do práce, do školy, na rande i do kina, a navíc jsou takové sukně velmi pohodlné. 

S čím kombinovat midi sukně?

Zkombinovat letní midi sukni s vhodným vrškem bývá občas složité. Připravili jsme si proto pro vás několik tipů, co k midi sukni obléknout, aby outift působil co nejlépe

Ženy, které se nebojí odhalit bříško a rády podtrhnou svůj štíhlý pas, mohou vsadit na nejrůznější crop topy, jenž jsou rovněž hitem letošního léta. Obtažený krátký vršek v kombinaci s delší sukní vypadá naprosto fantasticky. 

Jestliže je na vás crop top příliš odvážný, dejte přednost jednoduchému bílému tričku či černému saténovému tílku. Nejlépe zvolte kousek zdobený jemnou krajkou či z luxusního materiálu

V případě, že je venku chladněji, doplňte outfit o černý kožený křivák. I ten vypadá v kombinaci s midi sukní skvěle. Navíc takový outfit unosíte i během nadcházejícího podzimu. 

Pozor na oversized tuniky a halenky

Vyhnout byste se v případě midi sukní měla volnějším tunikám a oversize halenkám. Volná sukně s délkou pod kolena a volná nezastrčená halenka by snadno vytvořily dojem, že jste si místo trendy outfitu oblékla velký neforemný pytel a zbytečně by vám takový model opticky přidával kila.

Pokud si pořídíte pouzdrovou midi sukni, můžete si volnější halenku, kterou do sukně následně zastrčíte, dovolit. V případě vzdušných volných sukní se tomu ale raději vyhněte.

Midi sukně na letošní léto

Jestliže byste si nějakou midi sukni na letošní léto také ráda pořídila, můžete si prohlédnout naši fotogalerii, kde na vás čeká nemalá inspirace. Hitem léta 2022 jsou především barevné midi sukně, midi sukně s květinovými vzory a midi sukně s puntíky či zvířecími vzory

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články