Odhalené bříško, široké kalhoty a luxusní kabelka: Inspirujte se festivalovým lookem Korduly Stropnické

Kordula Stropnická a její outfit ve Varech: Odhalené bříško v crop topu a drahá kabelka
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Kordula Stropnická dorazila na uvedení filmu Spolu v rámci Mezinárodního filmového festivalu ve Varech.Kordula oblékla nyní velmi trendy baggy džíny. Máme pro vás pár tipů, kde je pořídit.Džíny značky Gap. ZOOT, 1399 KčŠiroké džíny. Zara, 799 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

Na uvedení filmu Spolu v Karlových Varech se vedle Veroniky Žilkové (60) objevila i její nejmladší dcera Kordula Stropnická (16). Ta na akci zvolila trendy outfit, který bude slušet nejen náctiletým dívkám. Inspirace není nikdy dost, tak proč nezkusit oblíbené crop topy?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 08. 07. 2022 13:30

Kordula Stropnická oslaví v září 17. narozeniny a její styl se pomalu vyvíjí, jako u každého teenagera. Aktuálně se drží trendu devadesátek, a tak si na akci oblékla ležérnější, ale stále velmi slušivý outfit.

Krátké topy vévodí trendům roku 2022

Počasí se maličko zhoršilo a i ve Varech převažuje deštivo a chladno. Možná proto si Kordula na uvedení filmu Spolu, v němž hraje její maminka Veronika Žilková, nevzala šaty, nýbrž hnědý svetřík s dlouhými rukávy, který ovšem odhaloval pupík.

Crop topy patří i letos k nejžhavějším trendům, stejně jako široké džíny. Takzvané baggy jeans jsou ležérní, pohodlné, ale hlavně stylové. Společně s odhalujícím crop topem navíc vytvářejí pěkný kontrast.

Luxusní kabelka nesmí chybět

Ač Stropnická zvolila víceméně ležérní teenagerovský styl, který doplnila nezbytnými bílými teniskami, přeci jen dodala outfitu nádech elegance díky kabelce na rameno s krátkým popruhem. Jde o model značky, jejíž logo zná snad každý. Barevně dotváří celý outfit a neruší, jak by to dělala kabelka přes rameno, nebo s dlouhým popruhem.

Prohlédněte si Kordulin outfit zblízka a nechte se inspirovat podobnými kousky, které jsme pro vás našli v českých obchodech.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články