10 letních topů, které podtrhnou štíhlý pas a snadno se kombinují: Tyhle kousky stojí do 500 Kč

10 letních topů, které podtrhnou štíhlý pas a snadno se kombinují: Tyhle kousky stojí do 500 Kč
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee.cz
Světle béžový crop top. H&M, 99 KčHáčkovaný oranžový top. Bershka, 399 KčModré krátké žebrované tílko. H&M, 249 KčRůžový top bez rukávů s kulatým výstřihem. ZARA, 149 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Topy a léto neodmyslitelně patří k sobě. Navíc za tento šik módní kousek nemusíte nutně utrácet velké částky. Na českých e-shopech je k sehnání hned několik trendy letních topů do 500 Kč.

Dana Klementová
Dana Klementová 24. 05. 2022 09:00

Vybrali jsme pro vás 10 dámských letních topů, které stojí sotva pár stovek, a přitom vypadají skvěle. 

Trendy topy pro rok 2022

Praktické, stylové a nadčasové. Právě takové jsou letní topy, bez kterých si horké dny už ani nedovedeme představit. Jaké si pořídit na léto 2022? 

Kromě klasických žerzejových crop topů budou letos in také háčkované topy, topy s volánky či nabíranými rukávy a zajímavé řešené topy s nejrůznějším křížením ramínek či zavazováním

Co se týče barev, budou se nosit snad všechny odstíny. Vedle klasické bílé, černé či béžové se mezi nejoblíbenější zařadí sytě modré, žluté, zelené či růžové. Velmi oblíbené jsou také topy v odstínu Bottega Green, který letos nekompromisně válcuje i barvu roku 2022 Very Peri

Materiály vhodné na léto

Při výběru letního topu nezapomínejte ani na materiály. Ne snad, že byste se v tomto směru měly řídit nějakými trendy, ale spíše myslete na to, v jakém topu vám bude během horkých dnů nejpříjemněji.

Skvělým řešením je například bio bavlna, která pohlcuje pot, maz a je prodyšná. Navíc je také vhodná pro citlivou pokožku a pro alergiky. Stejně oblíbený bývá během léta i len. Ten oceníte především kvůli tomu, že je chladivý, dobře savý a na pokožce velmi příjemný. Pouze pozor, pokud si například top ze lnu budete chtít vzít na dovolenou, přibalte si s sebou i žehličku. Len je vysoce mačkavý.

Dalším přírodním materiálem, na který určitě nesmíme zapomenout, je bambus. I ten je během léta díky své prodyšnosti velmi žádaný.

Pozor si naopak dávejte na umělé materiály, které nedokáží pohltit pot ani nejsou prodyšné, takže nebývají na těle příliš příjemné.

S čím krátké topy kombinovat?

S čím krátké topy ideálně kombinovat? Crop topy vypadají skvěle například s kalhotami s vyšším pasem, bermudami, ale i s džínovou sukní či džínovými šortkami. Mají navíc tu výhodu, že dokáží skvěle podtrhnout štíhlý pas, takže pokud máte postavu ve tvaru přesýpacích hodin, hrušky či obdélníku, rozhodně se nebojte na topy vsadit. 

Inspirace na letní topy do 500 Kč

Pokud hledáte inspiraci na topy do 500 Kč, můžete si prohlédnout naši fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články