Slávek (39): Manželka mě pomlouvá u své kamarádky, vyslepičila i to, že jsem selhal v posteli

Slávek (39): Manželka mě pomlouvá u své kamarádky, vyslepičila i to, že jsem selhal v posteli
Zdroj: Freepik

Slávek zažívá v práci stresové období a kvůli tomu neplní všechny manželské povinnosti. Od své ženy Livie čekal podporu, ale místo toho se dočkal pomluv. Ona se svěřuje své kamarádce, která to zase doma říká manželovi. A ten to následně prozradil Slávkovi u piva...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 09. 2022 13:00

Moje manželka Livie (35) se poslední dobou hodně svěřuje své kamarádce Pavle (33). Její manžel Tomáš (41) je můj velmi dobrý kamarád a díky těm dvěma drbnám ví víc, než bych si přál. Dokonce i to, když selžu v posteli.

Prožívám těžké období

Já asi dokážu pochopit, že když se sejdou dvě kamarádky, řeší spolu všechno. Jen jsem nepočítal s tím, že když máme doma nějaké problémy, Livie je posílá dál. Zkusím vám to trochu popsat. Manželka má kamarádku Pavlu, znají se už dlouhá léta. Pavlin manžel je můj velmi dobrý kamarád Tomáš. A ten teď o mě ví věci, které měly zůstat pod pokličkou.

Poslední měsíce mám velký stres v práci. Hoří mi termíny a já nestíhám odevzdávat práci včas. To s sebou nese vztek mého šéfa, který mi šlape po krku. Jsem v práci od rána do večera a někdy pracuji ještě v noci, když všichni spí.

Stres, únava a nervy zapříčinily to, že mám problémy třeba v posteli. S Livií udržujeme pravidelný intimní život. Jenže teď, co mám problémy, to s erekcí drhne. Ona už nemá pochopení, což mě dostává do ještě většího stresu. Vím, že až se to v práci uklidní, vrátím se zase do normálu. Ale teď to prostě nezvládám.

Žena říká kamarádce o našich intimních problémech

Livie se začala svěřovat Pavle a zachází do detailů, které jsou mi nepříjemné. Pavla totiž informaci o tom, že se mi už déle jak měsíc nepostavil, posunula Tomášovi. Já bych to nezjistil, kdyby se mě na to sám nezeptal. „Prý máš problémy s kašpárkem..." vybalil to na mě nedávno u piva.

„Co prosím?" spadla mi brada. Sklonil se ke mně a šeptem povídá: „Pavla říkala, že máš prý problémy s erekcí. Chceš si o tom promluvit?" A já zůstal jen zírat. „Pavla říkala?" zopakoval jsem jeho slova. „Tak znáš ženský. Má to od Livie," šeptal dál, jako kdyby se jednalo o tajnou misi. „Ne, kámo, jsem v pohodě," odbyl jsem ho.

To ale není jediné, co o mě Livie vypráví. Dozvěděl jsem se, že doma nic nedělám, vydělávám málo peněz a rodinu nikam nevezmu. Musím říct, že to byla facka, kterou jsem nečekal. Jako kdybych toho neměl dost v práci. A teď ještě tohle.

Musím si dávat pozor na vlastní ženu

Skoro se bojím s Livií mluvit. Nechci jí říct, že to všechno vím, protože by si holky daly pozor. Takhle alespoň mám od Tomáše informace a vím, na čem jsem. Jen mě to od mé ženy mrzí. Místo toho, aby mi pomohla a byla má opora, špiní moje jméno.

V říjnu by už měl být v práci zase klid. Věřím, že se srovnám a začnu plnit všechny svoje povinnosti. Jen už se asi na Livii budu vždycky dívat jinak. Myslím si, že jsem slušný chlap, který má rád svoji rodinu a udělal by pro ni první poslední. A to, že jsem se dostal do stresové pasti, jí nedává právo mě takhle hanit. Teď vím, že si musím dávat pozor na vlastní ženu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články