3 znamení zvěrokruhu, která se nechají snadno a rychle vyprovokovat

3 znamení zvěrokruhu, která se nechají snadno a rychle vyprovokovat
Zdroj: Freepik

Znáte to. Někdy stačí jedno špatné slovo a hned je zle. Tato tři znamení zvěrokruhu mají tendenci nechat se vyprovokovat velmi rychle a reagovat pak ukvapeně. Patříte mezi ně i vy?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 23. 07. 2021 16:00

Všech dvanáct znamení zvěrokruhu má své silné i slabé stránky. Existují taková, která ráda provokují při každé příležitosti, a další, která lze vyprovokovat téměř okamžitě. Podíváte-li se na hvězdy, zejména následující tři znamení nejsou schopna zůstat v klidu a v některých okamžicích reagují impulzivně a ukvapeně.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi milují pozornost a budou se snažit být za každou cenu jejím středem. Zábava pro ně však končí v okamžiku, když si všimnou, že se je někdo pokouší sesadit z pomyslného trůnu. To temperamentního Lva vyprovokuje k akci, která celou situaci jen vyhrotí. Lvi si obvykle neuvědomují, že mohou zranit city druhých nebo je jim to zkrátka jedno.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

U temperamentního a impulzivního Berana často stačí málo a hned bouchne. Z jeho pohledu to může být jen špatné slovo, špatný pohled nebo nesprávný čin a toto ohnivé znamení se cítí osobně napadeno a vyprovokováno.

Pokud se Beran rozzuří, je lepší se s ním nezapojovat do diskuse, protože vás s největší pravděpodobností čeká slovní útok. Jakmile se Berani uklidní, obvykle vidí svou přehnanou reakci a udělají vše, co je v jejich silách, aby se za svá slova omluvili.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

U citlivých Raků je na prvním místě především blahobyt jejich blízkých. I když je toto vodní znamení jedním z tišších, ani Raci se nevyhýbají konfliktu, zejména pokud z druhé strany vycítí špatné úmysly. Vyprovokovat je mohou zejména cizí lidé, kteří zasahují do záležitostí jejich blízkých. To pak Rak začne vidět téměř rudě.

Zdroj informací:

freundin.de

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články