Nejlepší reakce na seriál Einstein - Případy nesnesitelného génia: Kotek jako retard s geny Poirota, Bonda a Cimrmana, říkají diváci

Televizní premiéry jsme se dočkali až nyní. Byla odložena kvůli epidemii koronaviru, která způsobila úbytek inzerentů v reklamách.
Zdroj: se souhlasem TV Prima
Einstein - Případy nesnesitelného génia: Profesor Filip se jednou ocitá za mřížemi. Policie mu dá na vybranou. Odsedí si to, nebo začne pomáhat s vyšetřováním. Jeho vysoké IQ totiž zvládne ledacos.„Filip je prudce inteligentní a dává to rád najevo. Namyšlenost ale kompenzuje různými charakterovými vadami a neduhy," řekl o své postavě Vojta Kotek.Ve skutečnosti fyzika Kotkovi ve škole moc nešla. Měl rád češtinu a cizí jazyky.Vojta Kotek musel kvůli fyzičce shodit 17 kilo.+ 2 fotky+ 3 fotky

Televize Prima dnes odvysílá první díl kriminálky Einstein - Případy nesnesitelného génia s Vojtou Kotkem v hlavní roli. Na první reakce ale není potřeba čekat, televize již uvedla seriál na svých internetových stránkách. A možná to neměla dělat...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 08. 05. 2021 11:00

Profesor Filip (Vojta Kotek) má být údajným praprapravnukem Alberta Einsteina. Učí fyziku na univerzitě a řeší energetické problémy lidstva. Jednoho dne se však ocitne za mřížemi. Kvůli vysokému IQ ale dostane nabídku: vězení, nebo spolupráce s policií. Na seriál Einstein - Případy nesnesitelného génia se můžete podívat každou sobotu ve 20:15 na TV Prima.

Einstein? Trapárna!

„Nesnesitelná trapárna! Kotek nesnesitelnej. Vydržel jsem jenom jeden díl,” rozčiluje se na webu ČSFD.cz uživatel JasonCZ. „Všichni se zde chovají jako retardi. Takhle nevěrohodně zahrané postavy jsem už dlouho neviděl. Vyšetřování je navíc extrémně přitažené za vlasy. Třeba se nám snaží namluvit, že sedmipatrová budova je vysoká osm metrů. Hloupost seriálu mne až urážela,” přidal se dragon94.

„Kotek jako geniální profesor a zároveň feťák, lhář a zloděj, který se ženskýma zachází jako se slepicema. To trapno by se dalo krájet. Nějakým záhadným způsobem mne to ale pobavilo,” nechal se slyšet mira007. To uživatel s přezdívkou Mamlas tak shovívavý nebyl. Neobyčejně hloupá trapárna. Je to mírně nad úrovní Ulice. Nedodíváno, vypnuto. Další díly už zkoušet nebudu.” 

Za něco stojí jenom Polívková

Snad nejdelší recenzi na webu ČSFD.cz zanechal uživatel prybka. Profesor Filip není jenom potomkem Einsteina, ale má genetické zatížení problémy a charakteristikami všech možných i nemožných postav za posledních 150 let. Najdeme v něm Poirota, Stephena Hawkinga, Jamese Bonda, Dr. House, Sheldona Coopera i Járu Cimrmana. Koukatelná je jenom Polívková. Je to normální žena. Její jakoby jednoduchost bohužel vyplývá ze scénáristových předpubertálních představ o práci policie. Jinak je ale zcela normální. Ještě schází obohatit profesora Filipa o odbornou nesmyslnost MacGyvera, ale třeba i na toto dojde.”

Plný počet bodů

Ne všechny však seriál Einstein - Případy nesnesitelného génia štval. Našli se i tací, kterým se líbil. „Docela dost dobře povedený seriál. Je tam nadsázka, ale s tím se musí počítat, je to komedie. Za mě fajn, dávám plný počet, což se mi u českého seriálu již dlouho nestalo,” napsala uživatelka ohneta.

„Myslím, že ten, kdo toto dílko hodnotí jako odpad, má silný deprese a sklony k sebevraždě. Po dlouhé době je to povedená česká komedie. Je třeba se povznést nad nesnesitelného génia. Kotek mi tam osobně sedí. Myslím, že je to v novodobých českých seriálech světlo na konci tunelu,” uzavřel huhuhu783.

Zdroje informací:

TV Prima: Einstein - Případy nesnesitelného génia

CSFD.cz: Einstein - Případy nesnesitelného génia

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články