Šílený milostný trojúhelník: Americký pár si užíval s huskym, dokonce si postavili doupě neřesti

Šílený milostný trojúhelník: Americký pár si užíval s huskym, dokonce si postavili doupě neřesti
Zdroj: Pixabay

Takovéto případy coloradská policie asi často neřeší. V roce 2018 byl zatčen pár, který si na svém dvorku přestavěl obytný vůz na doupě neřesti. Na tom by nebylo nic divného, kdyby ale v celé věci ještě nefiguroval sibiřský husky Bubba, který se stal součástí milostného trojúhelníku...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 01. 05. 2021 16:30

Policie se o neobvyklý pár z coloradského městečka Aurora začala zajímat již v březnu 2017, Janette Eileen Solano totiž na svého druha Fredericka Bluea Manzanarese podala trestní oznámení kvůli domácímu násilí. Frederick ji měl údajně nutit k sexu se psem...

Videa se zoofilií

Janette se měl její druh zprotivit poté, co na jejich společném notebooku objevila webové stránky a fóra zabývající se zoofilií. Manzanares ji poté prý půl roku přesvědčovat o tom, aby k celé věci přistupovala s otevřenou myslí. Svou žádost podpořil hromadou videí a publikací o sexu se zvířaty, které tuto praktiku podporovaly.

Za účelem zvrácených erotických hrátek předělal svůj obytný vůz na hnízdečko lásky, které obsahovalo speciálně upravené lože. Nechyběl ani sprej se psími hormony, jenž měl huskyho vždy nabudit, a také kamera s foťákem na pořizování záběrů sexuálních aktů.

Žárlení na psa

Aby těch podivností nebylo málo, Janette si také policistům postěžovala, že jí partner posílal do práce fotky Bubby, pod kterými byl text „myslí na Tebe” a mrkající smajlík. Vadilo jí, že si spolu vytvořili až moc pevné pouto. Prý v tom všem hrála roli pátého kola u vozu, což samozřejmě vyústilo v hádky, jejíchž hlavním důvodem byla žárlivost.

Kam zmizel?

Jelikož je sex se zvířaty v Coloradu považován za pouhý přestupek, byli oba propuštěni. Domácí násilí totiž nebylo „násilí” v pravém slova smyslu, ale spíše snaha upoutat na sebe pozornost. Janette nakonec stála cela eskapáda vztah. Server Denver Patch uvedl, že Manzanaro zmizel i s Bubbou neznámo kam. Twitterový účet Law and Crime zase přišel se zprávou, že husky měl být majiteli odebrán a utracen. Skutečný osud psa tak není znám.

„Mělo být to být klasifikováno jako zneužívání. Zvíře je však bohužel stále považováno za pouhý majetek a ne za živou bytost. Zoofilové si myslí, že jim neubližují, ale není to tak. Pořád jde o zneužívání,” komentoval pro web Denver Post celý příběh profesor ekologie a evoluční biologie Marc Bekoff.

Zdroje informací:

Allthatsinteresting.com: Couple arrested for interspecies love triangle with husky in sex chamber

Denverpost.com: Aurora couple charged with animal cruelty after having sex with their dog in homemade chamber

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články