Erotický horoskop na víkend: Kdo promění svůj dům v doupě neřesti a kdo zažije hlubokou romantiku?

Erotický horoskop na víkend: Kdo promění svůj dům v doupě neřesti a kdo zažije hlubokou romantiku?
Zdroj: Pixabay

Žádná nuda, žádný stereotyp. S přicházejícím jarem se v jednotlivých znameních zvěrokruhu probouzejí erotické touhy, které dosud vlivem zimy spaly. Nechte se unášet na vlně vášně a ukažte, co jste doteď skrývali! Následující tři znamení zvěrokruhu to tento víkend vezmou skutečně od podlahy.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 02. 2022 06:00

Tento týden byl na události skutečně vydatný. Zejména magické datum 22. 2. 2022 změnilo spoustu partnerských vztahů a dalo nám novou energii. Ta se samozřejmě projeví i v posteli! Držet se dlouho zpátky se zkrátka nevyplácí...  Anebo ano?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vy máte dvě období. Buď jste uzavření před světem, nebo z vás erotická energie přímo prýští. Tento víkend se dostane ke slovu právě ta druhá možnost, toužíte totiž po pozornosti. Skoro to vypadá, že by se u vás doma mohlo vystřídat hned několik partnerů - hotový dům neřesti! Vám však jde právě o zábavu, na romantické vztahy nemáte ani pomyšlení. Jen jestli není na čase začít pátrat po tom, co vám způsobilo tu ránu, kterou teď přehnanou touhou po obdivu zakrýváte...

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jste nevyřádění, a tak bude tento víkend vaší dominantní energií vášeň. Svému partnerovi ukážete, zač je toho loket a o co přichází, když si vás dostatečně nevšímá. Chtělo by to nějaké to erotické prádelko, nové hračky nebo společné sledování žhavého filmu. Pořád přemýšlíte, co vše můžete udělat a co byste chtěli zkusit, ve skutečnosti však zůstáváte v ústraní. Teď je ten správný čas to změnit, vezměte to od podlahy!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ozve se vám někdo, kdo ve vašem životě způsobí poprask. Už dlouho toužíte po dobrodružství, a navíc máte právě pro tuhle osobu slabost, na zprávy o možném setkání tak zareagujete velmi rychle. Dejte si však pozor, co z toho pro vás kouká a jak se v takové situaci budete chovat. Pokud zase zahodíte svou hrdost pro trochu večerní zábavy, v pondělí byste mohli hořce litovat. Ale co s tím, když to zakázané ovoce tak dobře chutná, že?

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články