Zakázané ovoce: Ve filmu hrálo komparz pět set reálných vězňů, štěk pro Samuela L. Jacksona

Zakázané ovoce je film s  Georgem Clooney a Jennifer Lopez, kteří dohromady vytvořili vynikající pár.
Zdroj: Čsfd
Zakázané ovoce je film s  Georgem Clooneym a Jennifer Lopez, kteří dohromady vytvořili vynikající pár.Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil.Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi.+ 6 fotek+ 7 fotek

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jak probíhalo natáčení filmu, jehož část se odehrává v nápravném zařízení?

Petra Járková
Petra Járková 12. 09. 2019 16:00

Zakázaná láska

Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Ti dva se prostě musí znovu potkat.

Filmový štěk

Samuel L. Jackson a Michael Keaton si ve filmu užili svůj štěk. Jacksona si můžete všimnout na konci filmu, hraje jednoho z trestanců. Michael Keaton se na chvíli vrátil k roli Raye Nicoletteho, kterého si zahrál v dřívější adaptaci románu Elmora Leonarda - Jackie Brown.

Vězeňský komparz

Scény z nápravného zařízení Glades byly natočeny ve vězení Angola v Louisianě. 500 zdejších vězňů posloužilo jako komparz. Je tedy jasné, že natáčení nebylo vůbec jednoduché a filmaři si užili spoustu krušných chvilek.

Tchán Dannyho DeVita

Stařík, který přistupuje do výtahu k Buddovi a Jackovi během zátahu FBI, je Philip Perlman - tchán producenta filmu Dannyho DeVita.

Hodiny natáčení v kufru auta

Scéna, ve které jsou spolu Jack Foley a Karen zavřeni v kufru auta, se musela natáčet pětačtyřicetkrát. Herci se tak mačkali v kufru auta dlouhé hodiny, než byl režisér se záběrem spokojen.

Brazilský název

V Brazílii vyšel film pod názvem "Irresistible Passion".

Počítačové sněžení

Když je Jack a Karen na skleničce v hotelu, venku sněží. Šlo ovšem o sněžení vytvořené počítačově.

NA SNÍMKY Z FILMU ZAKÁZANÉ OVOCE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články