Magické datum 22. 2. 2022: Dvojky přinášejí velké dobro. Andělský vzkaz, že změna je na dohled

Magické datum 22. 2. 2022: Dvojky přinášejí velké dobro. Andělský vzkaz, že změna je na dohled
Zdroj: Freepik

Dvojka je mistrovské číslo, které v sobě ukrývá velké dobro. Duchovní průvodci prostřednictvím andělských čísel komunikují se svými svěřenci a ukazují jim směr. Tentokrát jde o naprosto unikátní sílu, která mnohé uklidní a navrátí do jejich života harmonii. Už se více nebude čeho obávat. Náš duchovní svět se vrací ke svému bezpečí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 02. 2022 06:00

V posledních dvou letech nás potkaly velké změny. Některým pandemie koronaviru zasáhla do pracovního života, jiným způsobila otřesy v rodinném prostředí. Rok 2022 je takovým laskavým vykoupením ze všeho, čemu jsme v těchto časech museli čelit. Opakující se dvojky přinášejí hluboký význam pro ty, kteří chtějí na své cestě najít správný směr, upevnit vztahy s blízkými a zároveň navázat vztah se svým duchovním průvodcem.

Sociální vazby získají znovu svou sílu

Dvojky jsou často označovány za mistrovské číslo. Poukazují na to, že bychom měli být v harmonii sami se sebou a pečovat o lidi, které máme v blízkém okolí. Únor přinesl takových dat hned několik. Prvně 2. 2. 2022, dále 12. 2. 2022 a vůbec nejsilnější 22. 2. 2022. Taková kombinace je naprosto unikátní a přináší nevídanou příležitost. Dvojka je počátkem expanze našeho růstu a znamená velký krok směrem do budoucnosti. Toto datum se ve významu andělských čísel řadí na prostředek té nejvyšší ochrany, kdy s námi andělé a Vesmír komunikují na hluboké úrovni našeho vědomí.

Kdykoliv vidíte stejná čísla, třeba na hodinách, měli byste si vizualizovat svá přání. Duchovní průvodci se svými svěřenci komunikují prostřednictvím čísel, dávají jim znamení, že je jejich cesta v souladu s jejich přesvědčením. Teď to platí dvojnásob. Dvojky přinesou ujištění, že naše sociální vazby jsou pevné a vztahy zvládnou jakékoliv otřesy. To pomůže těm, kterým karantény a různá omezení zasáhly do rodinného života a potřebují se posunout dál. Zvýšená bude také schopnost intuice a naše odvaha přemýšlet nad věcmi do hloubky.

Andělé budou chránit své svěřence a pečovat o ně

Dvojky v datu jsou silně spjaty s předpovědí, že teď už se blíží ten skutečný úspěch a cesta. Nenechte se však zmást, ani ta nebude bez překážek. To však ještě neznamená, že nikam nevede a máte to hned vzdát. Překážky posilují a dávají vám rozhled, jsou pro váš růst důležité. Andělé přinášejí v tento čas vzkaz také pro ty, kteří už pomalu ztrácejí naději. Přinášejí do životů radost, stabilitu a schopnost nadchnout se pro věc. Vztahy v rodinách se urovnají a budou nadále harmonické.

Nemusíte se bát, že jaro pro vás budě těžkým obdobím. Naopak. Je to vykoupení za všechny strasti, kterým jsme v posledních dvou letech čelili. Svět konečně načerpává zpátky sílu a bude bezpečným a jistým místem pro ty, kteří ho tak chtějí vidět. Postupné krůčky nás dovedou k ujištění, že andělé jsou na vaší straně a chrání vás. Nepolevujte ve své snaze, byť to nemusí být vždy jednoduché. Vesmír ví, co činí. Všechno bude v pořádku.

Nebojte se v tomto období ukázat svou víru v lepší život a nedovolte, aby vás negativní myšlenky táhly dolů. Během magických dat je vhodná manifestaci vašich tužeb, stejně tak meditace a duchovní rituály. Přichází velká energie pro ty, kteří ji umějí využít ve svůj prospěch. Vše se napraví a dosáhne svého pokojného stavu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články