Velký horoskop na 22. 2. 2022: Co čeká v tento magický den jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Velký horoskop na 22. 2. 2022: Co čeká v tento magický den jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Freepik

V úterý 22. 2. 2022 nás čeká naprosto unikátní spojení hned několika dvojek v datu, navíc v něm bude figurovat jen jedna nula. Ta nemá v andělských číslech příliš velký význam, a tak přebírá vládu dvojka. Co přináší jednotlivým znamením zvěrokruhu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 02. 2022 06:00

Nadcházející úterý nebude jen tak! Čeká nás magicky se opakující dvojka, která s sebou přináší andělskou sílu, vzkaz i poselství pro naši další cestu. Co konkrétního přinese tento den vašemu znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Příležitost, na kterou jste celou dobu čekali, je tady. Vaše sny se právě teď mění ve skutečnost. Nové cesty, které vám zůstávaly ukryty, se otevírají. Dosáhnete něčeho výjimečného.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nabídne se vám odpověď na otázku, po čem skutečně toužíte. Nedostatek, který pociťujete, má kořeny úplně v něčem jiném, než jste si dosud mysleli. Buďte otevření novým řešením.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Máte jedinečnou šanci vytřískat maximum z toho, co vám toto magické datum nabízí. Šance je tu pro vás. Nevěřte, že na to nemáte. Jste daleko lepší, než si myslíte. Ukažte, jaký máte potenciál!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Opouštíte minulost a kráčíte kupředu. Momentálně ve vašem životě neexistuje nic, co byste nezvládli. Překážky už vám více nebudou stát v cestě. Do vašeho života přichází velké dobro. Mějte odvahu ke změnám.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Situace si žádá vaše jasné stanovisko. Jde o vaši budoucnost, tak to nepodceňte. Řešení najdete tam, kam vás dříve nenapadlo pátrat. Magické datum vám předurčuje úspěch a lásku.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Přichází velká změna, která se pravděpodobně bude týkat pracovních vztahů. Nacházíte se v bodě, kdy už je pro vás zbytečné setrvávat v tom, co důvěrně znáte. Celou tuhle situaci už jste dávno přerostli.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Do vašich životů se vrací harmonie, rozbouřené řeky se ustálí. Přinášejí s sebou jen to dobré. Nemusíte se obávat, že byste se nerozhodli správně. Nové cesty už vás vítají.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Čekají vás lepší zítřky, které jsou odměnou za veškerou snahu, kterou jste ukázali. Započnete novou důležitou cestu. Všeho, co jste si vždy přáli, také dosáhnete.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nenechte se vyděsit, změny přijdou tak či tak. Tento magický den vám přináší velmi silnou energii, kterou budete vítat s radostí. Máte nakročeno k úspěchu, tak si to nepokazte nedůvěrou.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nic z toho, co si pro sebe přejete, nepřijde jen tak. Vaše současné kroky vás vedou k tomu, abyste si splnili vše, po čem toužíte. Jděte za tím, co zahřívá vaše srdce a nutí vás ráno vstát z postele.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Těšte se z toho, co přichází, tohle bude vážně stát zato. Únava, kterou momentálně pociťujete, pravděpodobně dostane na frak. Pečujte o svou duši, bude to v tento magický den skutečně důležité.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Toužili jste po změně, která dosud nepřišla. Během magického data můžete obdržet hluboké myšlenky, ve kterých najdete odpověď na důležitou otázku. Vaše cesta vysněným životem právě začíná.

Zdroje informací:

astronumerologia.net

selections2018.com

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články