Magické datum 22. 2. 2022: Jedinečný den, kdy můžete zhmotnit svá přání. Jak toho dosáhnout?

Magické datum 22. 2. 2022: Jedinečný den, kdy můžete zhmotnit svá přání. Jak toho dosáhnout?
Zdroj: Pixabay

Letošní únor je odměnou a příležitostí pro všechny, kteří již nadále nechtějí setrvávat ve starém a nefunkčním. Opakující se čísla v magickém datu 22. 2. 2022 dávají celému dni neskutečnou energii, kterou máte šanci využít ve svůj prospěch.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 02. 2022 06:00

Vídáte kolem sebe často se opakující čísla? Je to způsob, jakým k vám promlouvají andělé a snaží se vás chránit. Dvojka je pak tradičně symbolem hlubokého duchovního vědomí. Zprávy k nám přicházejí různými způsoby, ať už prostřednictvím času na digitálních hodinách nebo čísel na domech, kterých si opakovaně všímáme.

Andělé jsou duchovními průvodci, kteří své svěřence chrání a ve správný čas jim dávají znamení. Ať už chceme ujistit, že tentokrát se daná věc skutečně podaří nebo se jen cítíme ztraceni, symbolika nám napoví, co dál.

Dvojka je symbolem rovnováhy a nové cesty

Pokud opakovaně vídáte kolem sebe andělskou dvojku, jde o symbol harmonie a nové cesty. Po čemkoliv toužíte, je pro vás již nachystáno. Jde o novou cestu a nový život, který vám náleží. Hledejte to, co s vámi rezonuje, co vás zvedá ze židle. Nesetrvávejte v tom, co je vám zatím pohodlné. Čeká toho na vás mnohem víc.

Vytvořte si kolem sebe příjemné prostředí, ve kterém se vám bude dobře žít. Nespokojte se s málem. Vesmír dopřává každému, kdo jde takové cestě naproti. Opusťte staré vzorce a věřte, že přichází pomoc shora.

Rok 2022 narovná osobní i pracovní vztahy

Nejintenzivnější je možnost změny právě v únoru, který čítá hned několik magických dat. První 2. 2. 2022, další 12. 2. 2022 a v neposlední řadě 22. 2. 2022, jež je vůbec nejsilnější. V tomto roce máme obrovskou příležitost nastolit pořádek ve vztazích, a to jak pracovních, tak partnerských. Nové cesty se otevřou i těm, kteří v ně předtím nevěřili.

V magické datum 22. 2. 2022 máme možnost silné meditace, která zhmotní naše přání. Nebojte se také aplikovat rituály, které jindy využíváte pouze při úplňku. Zhmotnění přání bude na té nejsilnější úrovni. Věřte andělům, že vědí, co dělají. Tento magický únor nepřichází jen tak. Je to něco, co už skutečně všichni potřebujeme. Nechat za sebou nefunkční a přivítat nové.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články