Únorové novoluní ve Vodnáři: Přináší odpuštění, zpřetrhání vazeb i nové touhy

Únorové novoluní ve Vodnáři: Přináší odpuštění, zpřetrhání vazeb i nové touhy
Zdroj: Unsplash

V úterý 1. února 2022 nastává v 6:45 novoluní ve Vodnáři. Vzdušné znamení, které se nebojí velkých výzev, přinese i vám odvahu a touhu po změně. Ne každému však bude vizionářský Vodnář ku prospěchu. Na co se můžete těšit, a čemu se naopak vyhnout?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 02. 2022 06:00

Tradičními vládci Vodnáře jsou planety Uran a Saturn. Ty dávají tomuto vzdušnému znamení do vínku smysl pro spravedlnost, pevné zásady a morálku. Vodnář si zakládá na sebeovládání a originalitě. Vždy plave proti proudu a má nekonvenční názory. Nikdy ho nepřehlédnete. Vyniká přátelskou povahou, ambicemi a touhou po pokroku. Vždy pomáhá slabším.

Vodnáři jsou idealisté a často mají hlavu v oblacích. A také dříči, kteří si zakládají na nezávislosti. Mohou se chlubit vůbec nejsilnější intuicí z celého zvěrokruhu. Nejsou však trpěliví a kladou na sebe přehnané nároky. To, co očekávají od sebe, vyžadují také od ostatních.

Vydejte se na cestu do neznáma

Novoluní ve Vodnáři přinese velkou touhou po změnách, které však nemusejí být vždy ku prospěchu. Dejte si pozor, ať vás vizionářský Vodnář nesvádí k rozhodnutím, která nesouzní s tím, co od života chcete. Poraďte se s někým, komu věříte. Myšlenky se tentokrát budou upínat především k budoucnosti a vážným životním otázkám.

Udělejte něco jinak než obvykle a pozorujte, kam vás to dovede. Odpusťte těm, kteří vás zklamali. Nedržte v sobě pocity křivdy a vzteku. Nemusíte se bát negativní energie, Vodnář je milovník změn a jde do nich po hlavě. Problémy zažívá jen v partnerských vztazích, kde bojuje s přehnanou žárlivostí. Ty však tématem únorového novoluní nebudou.

Sněte ve velkém, máte příležitost

Aktuální je především změna práce a plánovaní velkých cílů. Vodnář neumí žít bez toho, aniž by se na něco těšil. Stejně tak nesnese žití v provizoriu. Vše chce hned, bez ohledu na to, jak velkou cenu za to zaplatí. A to nejen finanční. Čerpejte vodnářskou sílu a dovolte si snít ve velkém. Hvězdy totiž přejí především těm, kteří se nebojí a mají odvahu riskovat. Vodnáři jsou nezlomní snílci, kteří vždy dosáhnou toho, co chtějí. Během novoluní tak můžete změnit to, co už vám více neslouží.

V oblasti zdraví ovlivní Vodnář především dolní končetiny a štítnou žlázu. Neméně pozorní by měli být diabetici a další chronicky nemocní. Během novoluní se tradičně nedoporučuje žádný lékařský zákrok, vhodná doba není ani pro přesazování rostlin.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články