3 znamení zvěrokruhu, která si vždy vydupou, co chtějí. Za jakoukoliv cenu

3 znamení zvěrokruhu, která si vždy vydupou, co chtějí. Za jakoukoliv cenu
Zdroj: Freepik

Uplatňujete při vyjednávání sebevědomí a cílevědomost a s ničím menším než dosažením cíle se nespokojíte? Pak nejspíš patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu, která se nebojí jít hlavou proti zdi.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 08. 2021 07:00

Tito lidé vždy dosáhnou svých cílů a nezajímá je, jaké škody tím eventuálně způsobí. Uspět je pro ně zkrátka klíčové a jediné přípustně. O která znamení zvěrokruhu se jedná?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jdou si tvrdě za svým a často nejsou schopni vyslechnout ani argumenty druhých. Jejich cesta je pro ně ta jediná správná a podle toho také jednají. Neohlížejí se, jaké za sebou nechávají škody tím, že jdou hlavou proti zdi.

Vždy jim to prošlo, tak proč by nemohlo teď? Problém nastává ve chvíli, kdy je potká neúspěch. To se pak hroutí na první dobrou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Potřeba být ve všem první je Lvům vlastní. Platí to v jakékoliv oblasti jejich života. Chtějí být nejlepší a podle toho také jednají. Jsou schopni obětovat momentální pohodlí pro budoucí výsledek.

Jsou to dříči a vždy zajistí, aby pro svůj výkon udělali maximum. Nestarají se o to, koho za sebou na své cestě nechají. Soustředí se hlavně na cíl.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dokážou být v jedné minutě tak sebestřední, že za sebou nechají doslova katastrofu. Pokud jim o něco skutečně jde, právě ten jejich názor je pro ně nejlepší variantou.

Často si nenechají od nikoho poradit. Může se také stát, že cestou dostanou pár nepěkných lekcí, ale nikdy se nevzdávají. Proto navzdory všem překážkám vždy uspějí.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články