Přichází novoluní v Blížencích: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší skvělou novinku

Přichází novoluní v Blížencích: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší skvělou novinku
Zdroj: Pixabay

Nadcházející novoluní bude ve znamení Blíženců. Nastane v neděli 18. června 2023 v 06:36 hodin a třem šťastným znamením zvěrokruhu přinese vážně pozitivní zprávy!

Jana Matušková
Jana Matušková 15. 06. 2023 05:37

Červnové novoluní nás zasáhne v Blížencích. Toto zvídavé znamení dokáže podle webu eXtra.cz velice dobře a intenzivně pracovat, ve svých věcech má ale trochu chaos. Lidé tak mohou mít tendenci dělat více věcí najednou a přebíhat od jednoho ke druhému. Hvězdy radí nenechat se vším příliš strhnout. A která výše zmíněná tři znamení zvěrokruhu se mohou těšit na onu báječnou novinku?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozenci v tomto zemském znamení zvěrokruhu prožijí báječné období se svými nejbližšími, znovu pocítí, jak úžasné rodinné zázemí mají. Jste-li navíc matkou ve znamení Býka, budete až dojatá láskou, které se vám dostane od vašich dětí.

Zúročí se prostě to, že se vracíte z práce domů s milou tváří a celá natěšená na to, až strávíte večer s vašimi potomky. Mateřská náruč a pochopení, to je přesně to, co svým dětem poskytujete, a ty vám to teď vrchovatě oplatí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ti lidé v Panně, kteří mají dovolenou stále ještě před sebou, se mohou těšit na neopakovatelnou příležitost. Nabídka nebo prostě cenová akce cestovních kanceláří, nesmíte ji ale přehlédnout, vám umožní užít si skutečně nezapomenutelný pobyt někde u moře. Možná dokonce na kontinentu, o kterém jste dosud jen marně snili.

Ty Panny, jejichž dovolená je ještě daleko, se zase mohou nachystat na velmi plodné pracovní období. Získají uznání nadřízených a možná i příslib větších peněz.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Osudovým nebeským útvarem Střelců je Jupiter, planeta moudrosti, moci a blahobytu. A právě její vlivy se v této době u zrozenců v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu uplatní nejvíce. Střelci se tak mohou těšit na zprávy a možnosti, které jim raketově zvýší životní úroveň, tedy pokud budou mít oči otevřené a budou pečlivě naslouchat rozumným hlasům.

Plánujete-li nějakou větší investici, nyní přichází vhodná doba k tomu, abyste se nad ní znovu zamysleli. Napadnou vás nové možnosti. Nebuďte ale zbrklí, všechno si dobře prověřte a zkonzultujte s odpovědnými lidmi, než se finálně rozhodnete.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články