Význam andělských čísel: Které důležité vzkazy bychom neměli ignorovat? (1. díl)

Význam andělských čísel: Které důležité vzkazy bychom neměli ignorovat? (1. díl)
Zdroj: Pixabay

Traduje se, že andělé k nám často promlouvají prostřednictvím čísel. Našeptávají nám, abychom se v určitý moment podívali například na čas na digitálních hodinách, a podle kombinace čísel, kterou na nich uvidíme, rozluštili vzkaz, jejž nám posílají.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 04. 2021 07:00

Už se vám někdy stalo, že jste se mrkli na hodinky a bylo právě 11:11 nebo 12:12? Pojďte se s námi podívat na několik kombinací čísel a jejich význam. Dnes se zaměříme na první čtyři hodiny po půlnoci a už teď se můžete těšit na další díl.

Občas může být vzkaz od andělů tak silný, že nás dokonce probudí uprostřed noci. Podíváme se na telefon a tam je kombinace stejných čísel. Jaký nesou význam?

0:00

Tato kombinace je považována za jeden z vůbec nejsilnějších vzkazů. Andělé jsou s vámi, jste pod jejich ochranou a dohlíží na vás. Cokoliv si přejete, andělé to slyší a na této cestě vám pomáhají.

0:01

Věřte své intuici a následujte ji. Změňte ty myšlenky, které vám již více neslouží a ukliďte si v hlavě. Jste silná bytost, osvoboďte všechny své tužby a nebojte se za nimi jít.

1:00

Požádejte vesmír, aby vám pomohl dojít ke správnému rozhodnutí a věřte tomu procesu. Vaše přání budou vyplněna. Situace, ve které jste, se brzy obrátí k lepšímu. Čeká vás vysněný život, vykročte mu naproti.

1:01

První myšlenka, která vás momentálně napadá, je odpovědí na vaše modlitby. Věřte sami sobě a tomu, že uvnitř sebe máte odpověď, kterou hledáte. Nebojte se zároveň požádat o pomoc a riskovat.

1:11

Všechno, co pro svou cestu hledáte, se rodí ve vašich myšlenkách. Nedejte prostor pochybám a věřte, že je kolem vás mnoho dobra. Pokud vás něco trápí, nebojte se o tom mluvit a říct si o pomoc zvenčí. Mohla by k vám přijít i neplánovaně.

02:02

Kráčejte dál po cestě, na které momentálně jste. Nebojte se, že by při vás andělé nestáli. Hlídají každý váš krok a pečují o vaši duši, aby byla v bezpečí.

02:22

Dejte si pozor na to, co činíte, a jakým způsobem. Andělé vás ochraňují, nezapomínejte na to. Nová fáze vašeho života začíná. Veškeré další týdny jsou následkem andělského vedení. Vaše snažení bude brzy zúročeno.

03:00

Stojí při vás celý vesmír, vaše přání byla vyslyšena. Vyčkejte na správný čas, aby se mohly začít dít zázraky. A že se jich bude dít! Využijte energie andělské pomoci.

03:03

Andělé se snaží upoutat vaši pozornost, činíte v poslední době vše ve svém nejvyšším zájmu? Neignorujete znamení? Všímejte si více malých vzkazů od andělů, které vám chodí během dne. Může napomoci i nápis na výloze nebo kapitola v knize. Cokoliv s vámi bude rezonovat ve věci, která vám teď přichází na mysl.

03:33

Nic vám nemůže zabránit v tom, aby vaše poslání na zemi bylo naplněno. Věřte, že vaše cesta je božská a chráněná. Vydejte se na ni beze strachu a s odhodláním. Vše, čemu věříte, brzy dostane svůj smysl.

V příštím díle se podíváme na pátou, šestou a sedmou hodinu po půlnoci. Už teď se můžete těšit na význam dalších čísel!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články