Magická čísla: Co o vás prozradí číslo domu a název ulice, kde žijete?

Magická čísla: Co o vás prozradí číslo domu a název ulice, kde žijete?
Zdroj: Pixabay

Možná jste si už všimli, že čísla mohou mít obrovský vliv na naše životy i naši osobnost. Zatímco například číslo srdce odhaluje, co si hluboko uvnitř opravdu přejeme, číslo osudu poskytuje informace o našich silných a slabých stránkách. A číslo adresy zase to, jak se nám doma bude dařit.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 25. 03. 2021 13:59

Pomocí níže uvedeného výpočtu můžete zjistit, jaký hlubší význam se skrývá v adrese vašeho domova, které jsou připisovány určité energie.

Jak vypočítat číslo domu

Chcete-li zjistit, co pro vás znamená váš současný domov nebo minulé bydliště, musíte dospět k číslu od 1 do 9. Postupujte následovně – napište název ulice včetně orientačního čísla domu, například Nádražní 15. Každému písmenu pak přiřaďte číslo tak, jak je uvedeno v tabulce níže (u souhlásek si odmyslete háčky, u samohlásek čárky).

Hodnoty písmen v numerologii

Příklad výpočtu pro konkrétní ulici a číslo domu

U výše uvedeného příkladu Nádražní 15, proveďte po stanovení hodnot písmen následující výpočet:

5 (N) + 1 (A) + 4 (D) + 9 (R) + 1 (A) + 8 (Z) + 5 (N) + 9 (I) + 1 + 5 = 48.

Nyní ze získaného čísla 48 vytvořte ciferací součet: 4 + 8 = 12, 1 + 2 = 3.

Číslo vašeho domu by tak bylo 3. Máte-li adresu, na které za číslem domu následuje písmeno (například „a“ nebo „b“), musíte ho také do výpočtu zahrnout.

Jaký význam má číslo, které vám vyšlo?

Číslo 1: Dům s číslem 1 je vhodný zejména pro lidi, kteří mají velmi jasné představy o tom, čeho chtějí v životě dosáhnout. Lidé, kteří usilují o nový osobní či profesní začátek. Tyto domy jsou zkrátka vhodné pro budování něčeho nového. Jejich obyvatelé chtějí svobodu a bojují za to, co je pro ně důležité.

Číslo 2: Dům s číslem 2 umožní svým obyvatelům stabilní a šťastná partnerství. Podporuje solidaritu mezi těmi, kteří zde žijí – z tohoto důvodu se také velmi dobře hodí pro založení rodiny nebo pro dlouhodobé partnerské uspokojení. Lidé, kteří zde žijí, by však měli věnovat zvláštní pozornost tomu, aby nezapomínali ani na své potřeby.

Číslo 3: V domě s číslem 3 žijí většinou osoby extrovertní, které jsou v aktivním kontaktu s ostatními. Socializace je ve vaší domácnosti velmi důležitá. Pozor ale, na těchto místech může snadno vzniknout chaos a někdy hrozí neklid. Obyvatelé by proto měli věnovat zvláštní pozornost pohodě a dbát také na vlastní pohodlí.

Číslo 4: Lidé, kteří žijí v domově s číslem 4, se rádi vrhají do práce a na odpovědné úkoly. Stabilita a bezpečnost jsou pro ně velmi důležité, a proto má kariéra někdy přednost před rodinnými záležitostmi. S ohledem na tuto skutečnost by tito ambiciózní jedinci měli věnovat zvýšenou pozornost tomu, aby také adekvátně relaxovali a více si užívali života.

Číslo 5: V domě s číslem 5 je zvláštní atmosféra, protože lidé, kteří zde žijí, jsou pozitivně naladění a dobrodružní. Zároveň zde však vládne určitá nekonzistence a nedbalost, protože spolehlivost není zrovna největší doménou těchto lidí. Tento domov také znamená změnu. Pečlivě si však promyslete rozhodnutí, která v této budově činíte.

Číslo 6: Dům s číslem 6 symbolizuje zejména pocit bezpečí a rodinného štěstí. Je vhodný nejen pro začínající rodiny, ale rádi zde pobývají i rodiče, jejichž děti se již odstěhovaly a oni si spojují tento dům se zvláště příjemnými vzpomínkami. Obyvatelé tohoto místa jsou zároveň obzvláště estetičtí a někdy mohou mít poněkud nereálné, příliš nadšené ideály.

Číslo 7: Vzhledem k tomu, že sedmička se vyznačuje zvláštní duchovnem, jsou domy s tímto číslem také nadpřirozenými místy. Jeho obyvatelé se velmi soustředí na sebe a svůj duchovní vývoj, a proto nemají extra zájem o kontakt s ostatními. Soužití s nimi tak může být někdy o něco obtížnější. Díky svým analytickým schopnostem ale zase rozumějí tomu, jak pochopit ostatní, a tak projevují hodně porozumění.

Číslo 8: V domě s číslem 8 jsou velmi důležité peníze. A to především proto, že jejich obyvatelé jsou velmi orientovaní na stav konta, jsou rozhodní a vydělávají dost peněz nebo je přinejmenším považují za jednu ze svých hlavních priorit. V každém případě mají finance obrovský dopad na lidi, kteří v těchto domech žijí.

Číslo 9: V domě s číslem 9 obvykle žijí lidé, kteří projevují hodně soucitu a jsou společensky angažovaní. Pozor ale, existuje také riziko, že budou snadno vykořisťováni ostatními. Navíc tato místa dávají lidem energii začít něco nového. Číslo 9 také značí dokonalost, i když někdy zvláštním způsobem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články