Horoskop plný čísel: Jak si numera zahrají s jednotlivými znameními

Horoskop plný čísel: Jak si numera zahrají s jednotlivými znameními
Zdroj: Pixabay

Co si takhle zaházet kostkami? Hozená čísla vám mohou prozradit mnohem více, než čekáte. Stačí protřepat v dlani či kalíšku tři kostky a zjistíte, jaký osud jednotlivým znamením kostky nachystaly. A jaká jsou právě vám předpovězena čísla hodu? Pojďme hrát!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 16. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Kostky říkají: 2 + 3 + 3 = 8

Může se u vás objevit trochu intenzivněji smysl pro spravedlnost. Budete jako William Wallace. Mohlo by dojít až k přehánění. Pamatujte, ne vše lze ovlivnit. Trojky jsou schopny vám dát dostatek intuice, kterou nepodceňujte, dvojka vás bude varovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Kostky říkají: 4 + 2 + 6 = 12

Bude kolem vás panovat nejistota, nějakou dobu se můžete potýkat se strachem. Není ale důvod se obávat příštích dnů, zkuste se jen ponořit do role pozorovatele, brzy rozpoznáte pravdu. Dvojky vám umožní se uvolnit, čtyřka naopak svádí k akci.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Kostky říkají: 3 + 5 + 3 = 11

Cítíte se sice silní a neporazitelní, ale pozor, abyste kvůli své energii nepodceňovali signály, které vás budou varovat. Dejte na trojky, jsou schopné vás vést velmi dobře, jedničky mohou zase umocňovat ego. Je tedy na vás, co raději zvolíte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kostky říkají: 1 + 3 + 4 = 8

Můžete se těšit na bohaté období, které vám ukáže cestu dlouhodobé prosperity. Jen pozor na to, aby vám přínos peněz nezamotal hlavu. Jednička vás totiž může svádět k neuváženým činům, ale osmička vám dá možnost se ve všem skvěle orientovat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Kostky říkají: 3 + 5 + 2 = 10

Očekávejte spíše krátkodobé radosti, ze kterých ale můžete začít intenzivněji čerpat a stavět pevné základy. Vše záleží na tom, jak jste schopni se chopit příležitosti. Pětka je naštěstí dost realistická a umí nasměrovat, trojka zase rozvíjí intuici.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Kostky říkají: 2 + 4 + 2 = 8

Abyste uspěli, musíte se chovat a jednat férově. Intrikami a vypočítavostí můžete nejen hodně ztratit, ale také se následně dlouhodobě potýkat s problémy. Dejte na citlivou dvojku, je umocněná a skvěle se umí napojit na druhého člověka. Vnímejte potřeby druhých.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kostky říkají: 1 + 2 + 5 = 8

Čeká vás nelehké období, kdy rozhodnout se nebude snadné. Na druhou stranu moc prostoru na rozmyšlenou nedostanete. Dvojka vám ale ukáže cestu, jděte za hlasem srdce. Jednička zase jen podtrhne vše, co je vaše a v čem jste nejlepší.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Kostky říkají: 6 + 4 + 1 = 11

Začněte si plnit své sny, nemusíte se obávat ani odvážnějších kroků. Klidně ukažte, co vše ve vás dřímá, není toho zrovna málo. Jedničky vás nenechají na pochybách. Dokážete nemožné! Mohou ale zároveň otevřít aroganci a povýšenost.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kostky říkají: 1 + 1 + 1 = 3

Zcela naplno se vám otevře intuice a vše, co s ní souvisí. Jedničky vás ale mohou srazit zpátky na zem. Abyste se neustále nepotýkali s tím, co je pro vás nejlepší, využijte meditativních cvičení. Doporučeny vám jsou i procházky v přírodě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kostky říkají: 5 + 2 + 5 = 12

Může se vám zajímavě, i když jen jednorázově, finančně zadařit. Mohlo by vás to ale svádět k marnotratnosti a zbytečnému utrácení. Za to jsou zodpovědné právě pětky. Spoléhejte tedy na dvojky, s jejichž pomocí můžete peníze naopak rozmnožit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Kostky říkají: 4 + 5 + 2 = 11

Tento měsíc bude ve znamení lásky a citů, zjistíte, jak moc dostáváte a nutně se přitom nemusí jednat o lásku partnerskou. Že máte kolem sebe milující lidi, zjistíte, pokud vy sami začnete dávat. To vše můžete zažít s podporou umocněné jedničky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Kostky říkají: 6 + 4 + 3 = 13

Vaše cíle jsou sice poměrně vysoké, ovšem jste schopni jich dosáhnout. Přestaňte tedy jen snít a pusťte se do práce. Trojky vás na cestě podpoří, dokáží naslouchat, jsou výřečné a dostatečně drzé. Šestka zase umí držet ten správný krok.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články