Den matek 2021: Spočítejte si životní číslo svého dítěte. Máte rozeného vůdce či citlivku?

Den matek 2021: Spočítejte si životní číslo svého dítěte. Máte rozeného vůdce či citlivku?

V neděli nás čeká Den matek, který vzdává poctu všem rodičkám za jejich úděl při výchově dětí. Oslavuje obětavost, péči a nezanedbatelnou úlohu ženy v mateřství. Jako dárek vám přinášíme výpočet životního čísla vašeho dítěte, díky němuž zjistíte, co váš potomek dostal do vínku.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 09. 05. 2021 07:00

Den matek připadá v ČR tradičně na druhou květnovou neděli, v některých zemích se slaví i dříve během jarního období. Historicky patří spíše k anglosaským svátkům, v naší zemi má větší tradici březnový Mezinárodní den žen.

Ke slovu se Den matek dostává hlavně v mateřských a základních školách, kdy děti vyrábějí pro své maminky dárky a přáníčka. My vám jako dárek přinášíme přehled životních čísel v numerologii. Maminky, jaké jsou vaše děti podle data narození?

Co je numerologie?

Jde o výklad kombinace čísel, za zakladatele se považuje řecký matematik Pythagoras. Pomáhá nám odhalit vibrace a energii, které se váží k datu, kdy jsme přišli na svět. Pokud věříte ve vyšší moc, je numerologie určená právě pro vás. Můžete odhalit, zda číslo narození vašeho potomka je šťastné, či naopak, a poznáte podle něj, co si nese do života.

Jak vypočítat životní číslo?

Jednoduše sečtěte jeho datum narození. Pokud jde třeba o 18. 2. 1994, životní číslo získáte ciferací jednotlivých číslic: 1 + 8 + 2 + 1 + 9 + 9 + 4 = 34, a následně 3 + 4 = 7. Výsledkem je tedy životní číslo 7.

Toto životní číslo pomáhá najít životní cestu, směr a cíl. Jaké jsou děti s ohledem na jejich životní čísla? Pojďte se s námi podívat!

Životní číslo 1

Jde o děti energické, které chtějí dobýt svět. Mají nepřekonatelnou touhu být nejlepší a často dosáhnou toho, co skutečně chtějí.

Životní číslo 2

Děti citlivé a skromné, které budou potřebovat vaši empatii, lásku a pozornost. Těžce snášejí stres a příkazy.

Životní číslo 3

Děti s tímto životním číslem jsou nadprůměrně inteligentní a dosahují až překvapivých výsledků. Mnohdy se mohou cítit pro svoji výjimečnost nepochopeny.

Životní číslo 4

Pracovití jedinci, kteří ke spokojenosti potřebují pevný řád a pravidla. Pokud jim je nenastavíte, v pubertě vám dají pořádně zabrat.

Životní číslo 5

Extrémně netrpělivé děti, které vás budou dohánět k šílenství! Na druhé straně mají v sobě obrovskou lásku, která je vede k velké sounáležitosti s jejich rodinou.

Životní číslo 6

Děti plné lásky, které se nebojí dávat své city najevo. Často mohou působit až přehnaně emotivně. Stejně jako milují, umějí se i pořádně vztekat.

Životní číslo 7

Děti moudré, které svými známkami ve škole často vynikají. Mívají v sobě velkou touhu po dosažení co nejlepších výsledků, často chodí na několik kroužků týdně.

Životní číslo 8

Přirozený vůdce, který už od útlého věku přemýšlí, kde vyniknout a komu velet. Často z dětí s tímto číslem rostou manažeři velkých firem.

Životní číslo 9

Děti urputné, které si jdou tvrdě za svým. Nebojí se neúspěchu a nenechají se jím odradit. Jsou největšími dříči, často dosahují velkých sportovních úspěchů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články