Speciální horoskop ke Dni matek: Jakými rodiči jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Speciální horoskop ke Dni matek: Jakými rodiči jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Freepik

Den matek je tu a s ním i náš speciální horoskop určený všem rodičům! Jaké vlastnosti si matky narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu nesou do vztahů s ratolestmi jako vesmírnou zátěž? Co vypovídá vaše znamení právě o vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 05. 2022 06:00

V Den matek se vzdává úcta mateřství a těžkostem, které k tomu patří. Protipólem je Den otců, který slavíme třetí neděli v červnu. Jaké jsou matky narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu?

Soukromý Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zrozenci v tomto znamení nejsou na sladké řeči a dojímání se před ostatními, ačkoliv doma to dělají v podstatě neustále. Ani při narození potomků nesleví ze své kariéry, snaží se zvládnout zkrátka všechno. Dělají to hlavně pro svou rodinu.

Obětavé Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pro své děti udělají i nemožné. Vždy se perfektně postarají o rodinné zázemí, plný stůl jídla a perfektní úklid je pro ně základ. Mají v sobě nezlomnou energii, díky které drží rodinu pohromadě. V partnerském vztahu se však často potýkají se žárlivostí, což před svými dětmi vůbec neskrývají.

Tvrdý Beran (21. 3. - 20. 4.)

Na své děti jsou Berani často velmi přísní, má to však důvod. Jejich hlavním záměrem je, aby z nich vyrostly slušné bytosti, které se budou umět poprat se životem. To však neznamená, že u něj nemají děti vždy otevřenou laskavou náruč.

Pohodář Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nedělá z ničeho vědu a bere věci tak, jak jsou. Býci si často sami vzpomínají, jací byli jako děti, a dávají těm svým prostor udělat vlastní chyby. Nikdy je nesoudí a vždy jsou připraveni jim pomoci. Býkovi se děti nebojí svěřit s čímkoliv.

Toužící Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci často prahnou po rodině tak moc, že ve chvíli, kdy to přijde, nevědí, co si mají počít. Velká zodpovědnost je stresuje, a tak může chvíli trvat, než se srovnají. Když si ale vše sedne, jsou těmi nejzamilovanějšími rodiči na světě, kteří dětem snesou modré z nebe.

Pyšný Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rak touží po tom, aby mohl být pyšný. Je přesvědčený o dokonalosti své i blízké rodiny. Své děti bezmezně podporuje a často jim dává neomezený přístup k financím a požitkům, které může zajistit. Ve škole umí být ale velmi tvrdý a nedá svým dětem žádný úkol zadarmo.

Ochranitelský Lev (23. 7. - 22. 8.)

Svou rodinu zbožňuje nade všechno a udělal by vše, aby ji ochránil. Často jde až za hranice svých sil a ohrožuje sám sebe, ačkoliv si to neuvědomuje. Lvi nebývají příliš doma, snaží se o zajištění rodiny. Ženy v tomto znamení jsou velmi ochranářské.

Nedostupná Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pro děti jsou Panny často nečitelné a nevyznají se v nich. Je to ten typ rodiče, ke kterému se bojíte přijít a říct, že došlo kapesné. Na druhé straně vzbuzují Panny pro své znalosti a inteligenci ve svých dětech velký obdiv, který si udržují po celý jejich život.

Nerozhodné Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Najít balanc v tom, co je pro Váhy důležité a kdy už se hádají zbytečně, bývá velmi těžké. Pokud se musejí rozhodnout v něčem, co se týká jejich dítěte a je na ně vyvíjen nátlak, okamžitě panikaří a přehazují zodpovědnost na partnera. Často si neumí dobře nastavit systém domácích prací.

Mlčící Štír (24. 10. - 22. 11.)

Stejně jako Panny o svých citech mlčí, miluje ale až za hrob. Štír je starostlivý, naslouchající a připravený vždy okamžitě pomoci. Své děti nechává vyrůstat svobodně a vede je k samostatnosti. V dospělosti to často vyústí v příliš velké neshody.

Zbožňující Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci a Střelkyně jsou milující, pečující a někdy až příliš ochranářští. Rodina je pro ně všechno a nestydí se to dát najevo. Nikdy nikomu nedovolí, aby jim mluvil do výchovy. S dětmi tráví většinu volného času, tahají je všude s sebou a ani by je nenapadlo, že by to mohlo být jinak.

Rodinný Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi většinou touží po rodině velmi brzy. Je to pro ně smysl života, budování rodiny věnují veškerý volný čas. Ženy v tomto znamení se bez problému dokážou starat i o svého partnera, který si na to často tak zvykne, že už pak ani děti nepochová. Kozorozi jsou někdy až příliš úslužní.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články