Speciální horoskop ke Dni matek: Jakými rodiči jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Speciální horoskop ke Dni matek: Jakými rodiči jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Freepik

Den matek je tu a s ním i náš speciální horoskop určený všem rodičům! Jaké vlastnosti si matky narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu nesou do vztahů s ratolestmi jako vesmírnou zátěž? Co vypovídá vaše znamení právě o vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 05. 2022 06:00

V Den matek se vzdává úcta mateřství a těžkostem, které k tomu patří. Protipólem je Den otců, který slavíme třetí neděli v červnu. Jaké jsou matky narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu?

Soukromý Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zrozenci v tomto znamení nejsou na sladké řeči a dojímání se před ostatními, ačkoliv doma to dělají v podstatě neustále. Ani při narození potomků nesleví ze své kariéry, snaží se zvládnout zkrátka všechno. Dělají to hlavně pro svou rodinu.

Obětavé Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pro své děti udělají i nemožné. Vždy se perfektně postarají o rodinné zázemí, plný stůl jídla a perfektní úklid je pro ně základ. Mají v sobě nezlomnou energii, díky které drží rodinu pohromadě. V partnerském vztahu se však často potýkají se žárlivostí, což před svými dětmi vůbec neskrývají.

Tvrdý Beran (21. 3. - 20. 4.)

Na své děti jsou Berani často velmi přísní, má to však důvod. Jejich hlavním záměrem je, aby z nich vyrostly slušné bytosti, které se budou umět poprat se životem. To však neznamená, že u něj nemají děti vždy otevřenou laskavou náruč.

Pohodář Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nedělá z ničeho vědu a bere věci tak, jak jsou. Býci si často sami vzpomínají, jací byli jako děti, a dávají těm svým prostor udělat vlastní chyby. Nikdy je nesoudí a vždy jsou připraveni jim pomoci. Býkovi se děti nebojí svěřit s čímkoliv.

Toužící Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci často prahnou po rodině tak moc, že ve chvíli, kdy to přijde, nevědí, co si mají počít. Velká zodpovědnost je stresuje, a tak může chvíli trvat, než se srovnají. Když si ale vše sedne, jsou těmi nejzamilovanějšími rodiči na světě, kteří dětem snesou modré z nebe.

Pyšný Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rak touží po tom, aby mohl být pyšný. Je přesvědčený o dokonalosti své i blízké rodiny. Své děti bezmezně podporuje a často jim dává neomezený přístup k financím a požitkům, které může zajistit. Ve škole umí být ale velmi tvrdý a nedá svým dětem žádný úkol zadarmo.

Ochranitelský Lev (23. 7. - 22. 8.)

Svou rodinu zbožňuje nade všechno a udělal by vše, aby ji ochránil. Často jde až za hranice svých sil a ohrožuje sám sebe, ačkoliv si to neuvědomuje. Lvi nebývají příliš doma, snaží se o zajištění rodiny. Ženy v tomto znamení jsou velmi ochranářské.

Nedostupná Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pro děti jsou Panny často nečitelné a nevyznají se v nich. Je to ten typ rodiče, ke kterému se bojíte přijít a říct, že došlo kapesné. Na druhé straně vzbuzují Panny pro své znalosti a inteligenci ve svých dětech velký obdiv, který si udržují po celý jejich život.

Nerozhodné Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Najít balanc v tom, co je pro Váhy důležité a kdy už se hádají zbytečně, bývá velmi těžké. Pokud se musejí rozhodnout v něčem, co se týká jejich dítěte a je na ně vyvíjen nátlak, okamžitě panikaří a přehazují zodpovědnost na partnera. Často si neumí dobře nastavit systém domácích prací.

Mlčící Štír (24. 10. - 22. 11.)

Stejně jako Panny o svých citech mlčí, miluje ale až za hrob. Štír je starostlivý, naslouchající a připravený vždy okamžitě pomoci. Své děti nechává vyrůstat svobodně a vede je k samostatnosti. V dospělosti to často vyústí v příliš velké neshody.

Zbožňující Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci a Střelkyně jsou milující, pečující a někdy až příliš ochranářští. Rodina je pro ně všechno a nestydí se to dát najevo. Nikdy nikomu nedovolí, aby jim mluvil do výchovy. S dětmi tráví většinu volného času, tahají je všude s sebou a ani by je nenapadlo, že by to mohlo být jinak.

Rodinný Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi většinou touží po rodině velmi brzy. Je to pro ně smysl života, budování rodiny věnují veškerý volný čas. Ženy v tomto znamení se bez problému dokážou starat i o svého partnera, který si na to často tak zvykne, že už pak ani děti nepochová. Kozorozi jsou někdy až příliš úslužní.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články