3 znamení zvěrokruhu, která ráda riskují a často jdou až za hranice svých možností

3 znamení zvěrokruhu, která ráda riskují a často jdou až za hranice svých možností
Zdroj: Pixabay

Víte, která tři znamení zvěrokruhu často riskují natolik, že jdou až za hranice svých možností? Podívejte se na největší milovníky dobrodružství široko daleko.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 04. 2022 06:00

Riskujete často, nebo je to pro vás zakázaná oblast? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která často jdou daleko za hranice svých možností, až někdy riskují zdraví. Proč? Na to vám hvězdy dají odpověď.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jdou často hlavou proti zdi, a to obzvlášť, pokud chrání práva slabšího. Jsou odhodlaní v tom, co chtějí dokázat, a nestarají se o následky. Pokud neprorazí jednu zeď, jdou okamžitě po druhé. Jsou rázní, pro druhé přesvědčiví a zároveň často vzbuzují potřebu ochrany. Mají minimální pud sebezáchovy, a tak často riskují. Tíhnou k adrenalinovým sportům a dobrodružství.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Chtějí si život užít. Jejich dvojsečná osobnost je často vede k zážitkům, po kterých by druzí ani nezatoužili. Jsou umanutí a nenechají si od druhých poradit. Až zpětně umí uznat, že měl druhý pravdu. Hledají dobrodružství a nezastaví se před ničím. Jsou milovníky sportu, horských túr a výšlapů. Když se zraní, neumějí chvíli zůstat na místě a hned se pouštějí do dalších zážitků. Nezmarové, ti Blíženci, vážně!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi neriskují kvůli sobě, ale kvůli svým blízkým. Nesnesli by pocit, že se jim něco stalo, oni mohli zakročit a neudělali to. Jdou daleko za hranice svých možností a mnohdy riskují i své zdraví, aby ochránili druhé. Jsou odvážní, milující a nebojí se prohry. Pokud se při své spasitelské cestě zraní, rychle se oklepou a jdou dál. Přesně jako toto vznešené královské zvíře.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články