6 nejděsivějších telefonních čísel: Některá vám podle legend nedají spát, jiná žít

6 nejděsivějších telefonních čísel: Některá vám podle legend nedají spát, jiná žít
Zdroj: Pixabay.com

Existují tři druhy čísel. Ta, která dobře známe, pak ta od různých společností, které nám dokážou volat i desetkrát za den, protože pro nás mají tu nejlepší nabídku na světě. A poslední, jež obestírá aura tajemna. Když prý na ně zavoláme, může nás to stát i život...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 03. 03. 2021 17:00

Na začátku je nutné upozornit na fakt, že ona tajemná telefonní čísla se pohybují na půdě takzvaných městských legend, tedy něco jako JPP (jedna paní povídala). Ty nejslavnější z nich ale provází natolik zajímavé příběhy, že stojí za to si o nich alespoň přečíst.

Jste dost odvážní na to, abyste zavolali na čísla, před kterými většina zahraničních webů varuje? Jde o pouhý marketingový tah, anebo se za nimi ukrývá něco zlověstného? A kdo se vůbec ozve na druhé straně drátu?

1 (207) 404-2604

Toto číslo mělo sloužit pro propagační účely hororu Carrie. Na konci filmové upoutávky jsme mohli spolu s ním uvidět výzvu „Zavolejte Carrie“. A funguje zřejmě dodnes. Když na něj zavoláte, obdržíte tři zpětné telefonáty. V tom prvním je slyšet pouze uši drásající křik, v druhém zase podivnou melodii s ještě děsivějším zpěvem. V tom posledním zase uslyšíte několik slov, které vám sice nebudou dávat smysl, ale zase z nich zaručeně dostanete husí kůži, neboť jsou pronášená nepřirozeným mechanickým hlasem.

4086342806

Říká vám něco pojem „Red Room“? Pokud ne, tak vězte, že jde o součást takzvaného dark webu. Pokud byste měli dostatek peněz, můžete si prý objednat vraždu nebo mučení a koukat na to v přímém přenosu. Nicméně, toto číslo neslouží jako call centrum pro objednávky, ba naopak. Když na něj zavoláte, prý vás někdo v brzké době unese do Red Roomu, kde vás pomalu zabije pro potěšení nějakého zvrhlíka.

8018200263

Toto číslo je vskutku zvláštní. Ti, co na něj zavolali, tvrdili, že nějaký mužský hlas opakoval čísla 1, 3 a 7. Pak někdo začal volat jejich jméno a dopodrobna jim sdělovat, co právě dělají. Sledování však neustalo ani po ukončení hovoru. Ještě po několik dalších dní se měl dotyčný člověk z telefonu o sobě dozvědět spoustu znepokojivých detailů.

20202020

„Pomozte mi! Pomozte, Suzie umírá!” nebo Pomozte mi! Suzie se topí!” To byste zřejmě uslyšeli po vytočení tohoto anglického čísla. Dodnes není známo, že by se potom děly nějaké tragédie, ale stejně – slyšet někoho volat o pomoc, aniž bychom na to mohli jakkoli reagovat, je už samo o sobě děsivé.

666

A jak je to s ďábelským číslem 666? Dá se s ním kontaktovat samotný Satan? Ti, kteří to vyzkoušeli, vypověděli, že záleží hlavně na aktuální náladě a na tom, zda věříte v nadpřirozeno. Někteří slyšeli podivné zvuky, jiní ďábelské hlasy”. Existuje však ještě verze 6666666666/16666666666. V tomto případě je nejzajímavější ten fakt, že se takový hovor nikdy neukáže na účtu za telefon. Jak je to možné?

10000000000

A nakonec jedno číslo z Asie. Když na něj zavoláte, má vám někdo začít vyhrožovat. Pokud o tomto čísle neřeknete patnácti dalším lidem, zemřete. Další zase věří, že se díky němu mohou spojit se svými milovanými, kteří již odešli...

Zdroje informací:

Icytales.com: The top numbers you shold never call ever

Ghostinmymachine: 11 creepy phone numbers that actually work

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články