Záhada domu v Amityville: Rodinu terorizovaly levitující postele a sliz vytékající ze zdí

Záhada domu v Amityville: Rodinu terorizovaly levitující postele a sliz vytékající ze zdí
Zdroj: Wikimedia Commons, Public Domain
Film 3:15 zemřel zaznamenal velký úspěch a vydělal přes 100 milionů dolarů. Současní majitelé se proto rozhodli bývalý strašidelný dům trochu poupravit, aby zmátli fanoušky, a vyhnuli se tak jejich nevítaným nájezdům. Příběh strašidelného domu v Amityville je jedním z nejpopulárnějších paranormálních případů ve Spojených státech.Náhoda? Těsně před natáčením vynesla voda z nedaleké řeky na břeh tělo zavražděného rybáře.Snímek získal cenu Golden Trailer v kategorii Nejlepší horor.+ 2 fotky+ 3 fotky

Můžeme to slýchat dnes a denně. Nějaká rodina si pořídí nový dům, ve kterém bohužel straší. V případě nemovitosti v americkém městě Amityville je to však pravda. A není se čemu divit. Historie domu je více než děsivá. Mluví o ní i horor 3:15 zemřeš, který snad mnoha lidem otevře oči.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 01. 2021 17:00

George a Kathy Lutzovi začali dům hledat ihned po svatbě. Vždyť z předchozího manželství přivedla Kathy do svazku tři děti. Najít dostatek místa pro početnou rodinu se stalo absolutní prioritou. Dům v městečku Amityville, na pobřeží Long Islandu, se zdál být perfektní. A stál jen 80 000 dolarů. No neber to, chtělo by se říci.

Rodinná tragédie

Představte si, že se rozhodnete strávit večer v místní putyce, když vtom se dovnitř vpotácí jakýsi muž, který se začne hlasitě domáhat pomoci. Vykřikuje, že byli zavražděni jeho rodiče. Taková situace se udála 13. listopadu 1974 a oním vykřikujícím byl dvaatřicetiletý Ronald DeFeo. Štamgasti neváhali a následovali vyděšeného muže. Čekal je však hrůzný pohled. Oba jeho rodiče a čtyři sourozenci byli mrtví.

Verzi, že to udělal „někdo” DeFeovi nikdo nevěřil. Pod tíhou důkazů začal blekotat, že ho k tomu dovedly hlasy obětí, které se mu posmívaly. Pušku mu pak do ruky měla dát jakási postava v kápi. Ať už to bylo jakkoli, Ronald kosil členy rodiny jednoho po druhém. „Nemohl jsem přestat,” vypověděl.

Noví majitelé hrůzy

Měl to být domov pro velkou a šťastnou rodinu. George a Kathy Lutzovi začali ihned po svatbě hledat vysněný dům. Do oka jim padla nemovitost na pobřeží Long Islandu na severovýchodě USA. Osmdesát tisíc za zachovalý dvoupatrový dům nebylo vůbec moc. Celkový dojem zkazil jen makléř, který rodinu upozornil na to, že se v domě před rokem udály ne zrovna příjemné události. Oba však nad tím mávli rukou.

Chyba lávky! Přivolaný farář, který měl dům vysvětit, vzal po pár minutách nohy na ramena. Z ložnice zastřelených rodičů DeFeových ho vyhnal mužský hlas s jasným příkazem: „Vypadni!” Navíc se mu na rukou začaly tvořit puchýře připomínající stigmata. George se začal probouzet přesně v době, kdy došlo ke střelbě, a Kathy zase dokola prožívala onu tragickou noc. Když se ráno probudila, měla na krku otisky rukou jako po škrcení.

Prase, sliz a levitující postele

Přízrak podobající se praseti, zelený sliz vytékající ze zdí a levitující postele. To je jen zlomek toho, co se dělo dětem Lutzových. Navíc začaly usínat na břiše, tedy v poloze, ve které byli nalezeni mrtví sourozenci Ronalda DeFea. Imaginární kamarádka coby démon s rudýma očima, roje much a podivná červená místnost pod schody, ze které dostal málem infarkt pes Lutzových, byly už posledními hřebíčky do rakve. Rodina v domě nevydržela ani měsíc. Proč ale další majitelé nemovitosti nezažili ani jeden paranormální úkaz?

Zdroje informací:

Biohraphy.com: Amityville

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články