Žaneta (27): Přítel se zúčastnil kamarádovy rozlučky se svobodou. Přivezl si něco, co mě zarazilo

žena
Zdroj: Freepik.com

Žaneta na svého přítele vždy žárlila trochu víc, než bylo zdrávo, ale stále se jí dařilo emoce držet na uzdě. Jejich společný kamarád se měl ženit, a tak bylo jasné, že se bude konat pánská rozlučka se svobodou. Žanetě se to nelíbilo, ale mlčela. Jenže když se přítel vrátil, našla v jeho kapse něco, co ji dost rozhodilo. O co se přesně jedná?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 08. 2020 16:30

S Vladimírem tvoříme pár zhruba 4 roky. Je to můj první delší vážný vztah a ráda bych, aby byl i poslední. Jsem do Vladimíra stále velmi zamilovaná. Vždy jsem žárlila víc já na něj než on na mě, ale snažila jsem se krotit.

Rozlučka se svobodou

Před časem jsme zjistili, že náš dnes už společný kamarád se bude ženit a kluci vymysleli, že je nezbytně nutné, aby měl rozlučku se svobodou, a to ve velkém stylu. To bylo něco na moji žárlivost. Okamžitě jsem začala zjišťovat, kde ji bude mít, kdo tam bude, v jakém duchu se to bude vlastně celé konat. Organizátora napadlo pronajmout chatu někde v lesích, zapůjčit terénní vůz a užít si trochu dobrodružství. Vypadalo to, že by se to mohlo obejít bez dámského stiptýzu. Byla bych určitě šťastnější, kdyby šli jen někam do hospody, tam se pořádně opili a hotovo. Mě ve své podstatě mělo čekat něco podobného, jen týden po pánské rozlučce.

Zajímavý suvenýr v kapse

Nadešel víkend, kdy měli chlapi odjíždět, a já byla sice trochu v obavách, ale ostatní holky se tvářily, že je to v pohodě, tak jsem se také snažila. Vladimír mi řekl, že je tam špatný signál, takže se nemám bát, když se neozve.

Celý víkend jsem byla poměrně dost nesvá, protože jsem z toho prostě neměla dobrý pocit. Šly jsme s holkama do kina a na víno. Smály jsme se, že chlapi už jsou určitě někde pod stolem, a přály jim, aby si to užili.

Nemohla jsem se dočkat neděle, až se Vláďa vrátí. Byl dost unavený a nemluvný, prý se vážně hodně popíjelo a málo spali, tak si chtěl jít lehnout. Nutila jsem ho, aby mi povyprávěl, co teda přesně dělali, kde s teréňákem jezdili a jestli došlo i na striptýz. To se zarazil a řekl, že na ten nedošlo. Omluvil se a šel spát.

Já se pustila do vybalení jeho tašky, abych mohla vyprat oblečení. Když jsem prohlížela kalhoty, v kapse jsem našla dámské kalhotky.  Moje určitě nebyly. Bylo mi jedno, že spí, okamžitě jsem na něj zaútočila, co to má jako být. Rozespale mi řekl, že to byl nápad Ondřeje, že nám všem do kapsy strčí suvenýr, tak ať se uklidním. Nedalo mi to a chtěla jsem, aby mi ukázal nějaké fotky, přece museli fotit, aby měli nějaké vzpomínky. Tvrdil, že nic nemá.

Volala jsem holkám, ale ty to nijak neřešily, prý co se stalo na chatě, ať tam taky zůstane.

Jsem na vážkách, zdali i já to mám tak řešit, nebo mě tam s někým podvedl a teď se v duchu směje, jak lehce mu to prošlo. Jsem z toho smutná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články