Ondřej (26): Našel jsem si přítelkyni, ale kamarádi ji nesnášejí. Říkají o ní nepěkné věci

žena, muž
Zdroj: Freepik.com

Ondra se náhodou seznámil s dívkou, do které se téměř hned zamiloval. Navíc byl rád, že konečně nebude sám a bude se konečně v partě kamarádů cítit dobře. Někdy se ale stane, že věci nejdou tak, jak bychom si přáli. Ondrovi kamarádi totiž jeho novou lásku nepřijali. Pokusí se situaci nějak vyřešit?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 08. 2020 08:00

S Katarinou jsem se seznámil na benzínové pumpě, když zápasila s tankováním. Nabídl jsem jí pomocnou ruku a od té doby tvoříme pár.

Těšil jsem se, až ji všem představím

Moji kamarádi byli převážně zadaní, a tak jsem byl rád, že už i já s někým tvořím pár a budeme celá parta společně podnikat různé výlety a já konečně nebudu jako páté kolo u vozu. Netrvalo dlouho a přítelkyni jsem vzal mezi kamarády na grilovací párty, kam každý něco přinesl. Chlapi připravovali gril a maso, holky krájely zeleninu, chystaly talíře, pečivo, prostíraly a tak.

Měl jsem za to, že se to povedlo, a domů jsem odcházel velmi spokojený. Druhý den mi volal Pepa a prohlásil: ,,Ty sis teda našel fiflenu, to ti teda řeknu.“ Nechápal jsem, jak to myslí, ale mávl jsem nad tím rukou. Napadlo mě, že mi nejspíš závidí. Na víkend se domlouvala další akce, a sice že v pátek odjedeme na chatu a zůstaneme až do pondělí. To znělo skvěle, hned jsem řekl, že se určitě přidáme.

Tu tvoji fiflenu nechceme

Pepa mi ale řekl, že by všichni byli rádi, kdybych jel sám. Chtěl jsem, aby mi to vysvětlil. Nečekal a spustil, co se dělo na grilování.  Katarina prý holkám vůbec nepomohla, sedla si, vytáhla pilník a začala si upravovat nehty, zatímco ostatní holky makaly. Požádaly ji, aby připravila steaky, na to jim prý odvětila, že je vegetariánka a odmítá na to sahat. Když měla nakrájet zeleninu, řekla, že by si zlomila nehet. A tak to pokračovalo. Prý nesáhla na nic a odmítla se jakkoliv zapojit. Dokonce jim ani nepomohla s mytím nádobí. Prý to není nic pro ni a že to dělat určitě nebude. Chovala se k nim povýšeně a nepřátelsky. A holkám to stačilo, aby si o ní udělaly obrázek a už neměly zájem s ní jakkoli komunikovat.

Nevím, co s tím

Je pravdou, že spolu chodíme krátce, takže ji tak úplně neznám, navíc spolu ani nebydlíme, abych mohl říct, že to je nafoukaná káča. Možná bych to měl ukončit, abych se pak nedivil, ale mám jí moc rád a chtěl bych, aby u kamarádů dostala ještě šanci.

Jenže i ona mi řekla, že moji kamarádi jsou omezení a nechce se s nimi vídat. Nerad bych se dostal do situace, kdy se mám rozhodovat mezi partou, která je mojí druhou rodinu a znám ji řadu let, a Katarinou, do které jsem hlavně hodně zamilovaný.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články