Rozálie (21): Přítel si nás chtěl natáčet při milování, svolila jsem a pak jsem se nestačila divit

žena
Zdroj: Freepik.com

Rozálie patří spíš k uzavřenějším lidem a nejšťastnější je, když může pomáhat se zvířaty v útulku. Nakonec tam i narazila na lásku, o které občas tajně snila. Věřila, že ji Bořek má rád, a tak přijala jeho pozvání domů. Jenže Bořek využil její zranitelnosti tím nejhorším způsobem. Co přesně se ten večer odehrálo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 07. 2020 16:30

Jmenuji se Rozálie a jsem poměrně introvert. Nerada jsem někde středem pozornosti. Ideální je, když o mně nikdo nic neví. Současně si ale přeji najít lásku, někoho, kdo mě pochopí a bude mi rozumět. Nikdy jsem nehledala nikoho aktivně, ale vyčkávala, co mi osud přinese. Miluji zvířata, a tak brigádničím v jednom psím útulku. Tam jsem se také zamilovala do Bořka (26).

Zdálo se, že jsme na stejné vlně

Hodně jsme si rozuměli, chodili jsme spolu venčit psy z útulku, sháněli pro ně vhodné rodiny a dost jsme si to spolu užívali. Líbilo se mi, že dokud jsem o sobě něco neřekla sama, nevyzvídal. Pozval mě k sobě domů.  Uvařil pro nás večeři a pustili jsme si film. Nejsem veliký fanda alkoholu, ale byla jsem nervózní, takže jsem si nechala nalít šampus. Když jsme ho vypili celý, cítila jsem příjemnou euforii.

Milování na sebe nenechalo dlouho čekat, během toho ale vytáhl stojan s kamerou a zeptal se, jestli nás může natočit. Ovíněná jsem přikývla a nechala se dál unášet skvělým pocitem.

Druhý den se se mnou v útulku rozloučili

Ráno mě bolela hlava, ale to se dalo čekat. Posnídali jsme spolu a já šla tentokrát do útulku sama, Bořek měl program. Už když jsem vešla do útulku, vedoucí se na mě velmi divně podívala a rovnou si mě zavolala k sobě. Sdělila mi, že už u nich nemůžu pracovat. Nechápala jsem, co jsem udělala špatně. Při odchodu mě zastavila kamarádka a řekla: ,,To video je teda drsný, dát to takhle na sociální síť. Netušila jsem, co máš za koníčka." Pak odešla. Absolutně jsem nechápala, o co jde.

Podívala jsem se tedy na profil Bořka a nestačila se divit. To, že Bořek naše milování natáčel, jsem věděla, ale že si to dá na profil a ještě mě u toho označí?

Vystřízlivění

Vrátila jsem se k němu domů a zvonila jak na lesy. Přišel mi otevřít s úsměvem na tváři, co jsem zapomněla. Křičela jsem na něj, co si to dovoluje, ať to okamžitě smaže. "Přišla jsem kvůli tomu o práci a ještě si budou lidi myslet, že jsem pornoherečka," řvala jsem na něj. Stál ve dveřích asi moc dlouho, a tak se jeho nová oběť přišla zeptat, co se děje. Měl tam další holku.

Díky Bořkovi už vím, proč lidem zkrátka nevěřím. Vedoucí jsem vše vysvětlila a vzala mě zpět. Znala mě roky. Bořek už samozřejmě nikdy do útulku nepřišel.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články