Milena (34): Naproti naší zahradě bydlí stará žena s kočkou. Už několikrát nás varovala

žena
Zdroj: Freepik.com

Milena (34) má opravdu zajímavou sousedku. Povídá se o ní mezi místními, že umí věštit a do svých čarodějných rituálů zapojuje i svou kočku. Milena tomu nejdříve nevěřila, dokud se jí nestalo pár zvláštních situací.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 24. 07. 2020 15:00

Naproti naší zahradě bydlí starší žena, která má kočku. Chodí s ní všude, takže je téměř nemožné potkat ji bez ní. Na tom by ještě nebylo nic moc divného, kdyby sousedka nebyla i jinak zvláštní.

Čarodějné rituály

O naší sousedce se povídá, že provádí tajemné rituály. My jsme tomu nejdříve samozřejmě nevěřili, ale jednoho večera jsme zahlédli, jak na zahradě zakládá oheň. To nám přišlo ještě normální. Pomysleli jsme si, že si jde třeba něco opéct, nebo chce jen s návštěvou posedět u táboráku. Najednou ale dala nad ohýnek kotlík, a protože je na zahradu celkem vidět, zahlédli jsme, že do něj cosi přidává. Vypadalo to jako listí, kosti a možná i vlasy. To nás vyděsilo, takže jsme se rychle schovali za záclonu. Napadlo nás, jestli si tam nevaří nějaký lektvar.

Její předpovědi nám několikrát pomohly

Po nějaké době jsme na to už skoro zapomněli. Pak jsme ale naši sousedku jednou potkali před domem. Varovala nás před velkou vodou a řekla, ať si dáváme dobrý pozor na přívod vody. Jen jsme se tomu podivili, ale jejím předpovědím jsme nevěřili. Když jsme pak ale měli jet o týden později na dovolenou, balili jsme věci do auta a už jsme se chystali odjíždět na letiště, uslyšeli jsme z domu zvuk tekoucí vody. Šli jsme se podívat, kde jsme zapomněli zavřít kohoutek. Nešlo však o neuzavřený vodovodní kohoutek, ale o prasklé vodovodní potrubí.

Sousedka nás varovala pravdivě

Voda stříkala na všechny strany, takže jsme namísto odjezdu na dovolenou, museli volat instalatéra. Najednou jsme si vzpomněli na sousedčinu předpověď a vyděsili jsme se, že jí to opravdu vyšlo. Od té doby nás varovala už několikrát. Zachránila nás například také před vloupáním, protože jsme jen díky instalaci kamer a bezpečnostních prvků odehnali místního zloděje, ale i před zabouchnutím klíčů, takže jsme si schovali na zahradě pro další podobné případy náhradní. Nevíme, jak to dělá, ale její věštby jí zatím opravdu vychází.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články