Ema (24): Řídím se zákonem přitažlivosti a spoléhám na znamení vesmíru. Zkazila jsem si kvůli tomu život

Ema (24): Řídím se zákonem přitažlivosti a spoléhám na znamení vesmíru. Zkazila jsem si kvůli tomu život
Zdroj: Freepik

Ema dlouho bojovala s tím, že se jí v životě nedaří. Útěchu našla v učení o zákonu přitažlivosti. Celé jí to však přerostlo přes hlavu. Teď neví, jak z toho ven.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 03. 2022 10:00

Ani si nepamatuji, kdy začal být zákon přitažlivosti tak populární. Každý tou dobou četl knihu Tajemství, sociální sítě byly plné podobných profilů. Je to několik let, co jsem se rozešla se svou první velkou láskou a byl to pro mě vlastně šok. Všichni si myslíme, že ta první bude i poslední...

Věřila jsem, že mi vesmír vše vrátí

Upnula jsem se na sílu zákona přitažlivosti. Psala jsem si deník vděčnosti, opakovala si afirmace, vnímala energie. Meditovala jsem a vizualizovala si přání. Několikrát denně. Myslela jsem jen na to, co si do života přitáhnout chci. A nikoliv na to, čeho se chci vyvarovat. Bála jsem se říct cokoliv proti někomu jinému, aby mi to karma ve zlém nevrátila.

Ke každému jsem byla úslužná a všem pomáhala. Věřila jsem, že mi to vesmír vrátí. „Nepřeháníš to už trochu? Nedá se s tebou bavit o ničem jiném," vytkla mi jednou kamarádka Denisa. Ale já jsem si dál kupovala každou knihu, která se tomu tématu věnovala a studovala jsem každé písmenko. Přestala jsem se bavit se všemi, kteří jen fňukali, že mají těžký život. To byla zlá energie.

Nic dobrého ke mně nepřicházelo

Ale nic se neměnilo. Můj život nebyl lepší a nepřicházely ke mně příležitosti, o kterých se mi ani nesnilo. Nenacházela jsem peníze na ulici, ani ve vztazích se neděly zázraky. Nic nebylo tak, jak má být. Tedy, jak jsem myslela, že by mělo být. Neustále jsem prosila vesmír o znamení. Pokud mi ho nedal, věcí jsem se nezabývala. Promarnila jsem kvůli tomu několik pracovních nabídek i vztahů.

Byla jsem na sebe naštvaná a frustrovaná tím, že všem okolo se daří, protože praktikují zákon přitažlivosti. Usoudila jsem, že jsem právě tou, kterou vesmír nemá rád. A že jsem v minulém životě musela udělat něco opravdu zlého. Byla jsem tak unavená ze všech věcí, které se mi v životě děly, že jsem toužila po pomoci shora.

Celý vesmír mě sprostě zradil

„Už nevím, co mám dělat. Všem okolo se tak daří. A já jim závidím, co mají," svěřila jsem se kamarádce. Pár dní na to jsem ale potkala Mirka. Nevěděla jsem, zda to s ním má cenu. Požádala jsem vesmír o znamení, ale nedal mi ho ani teď. A tak jsem si s Mirkem nezačala.

Nemůžu prostě ztrácet čas s někým, kdo mi není předurčený. Zákon přitažlivosti natolik ovlivňuje můj život, že mi nedovoluje nikam se posunout. Mám ale strach, že pokud se teď vzepřu celému vesmíru, vrátí mi to ve zlém. Co byste dělaly na mém místě vy?

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články