Buďte plná energie. Vsaďte na sílu kamenů a čerpejte z nich sílu

Buďte plná energie. Vsaďte na sílu kamenů a čerpejte z nich sílu
Zdroj: Pixabay

Mnoho z nás hledá v dnešní uspěchané době způsob, jak si co nejlépe odpočinout, nechat zrelaxovat tělo i mysl a být ve formě. Řešení je přitom tak blízko. Nechte na sebe působit energii kamenů.

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 11. 2021 10:04

Možností je celá řada- zvolit můžete šperk, surový či opracovaný kámen, nebo čerpat energii prostřednictvím originálních dekorativních předmětů. Tím spojíte dokonce dva v jedno – poddáte se síle kamenů a ozdobíte si byt či pracoviště.

Díky doplňkům z kamenů můžete prostor, kde trávíte většinu času, vyzdobit skutečně originálně a vytvořit si kousek světa jen pro sebe. Pomohou vám v tom třeba drúzy a geody.

Drúza je čistě přírodní neopracovaný minerál, který se výborně hodí jako krásná dekorace. To geody působí na první pohled možná až obyčejně, když jsou však otevřené nebo rozbité, odkryjí dutou jeskyni s krystaly. Jejich schopností je udržet energii uvnitř a zjemnit ji, což jí umožňuje přirozeně proudit a rovnoměrně se rozptýlit.

Nechte si pomoct se štěstím

Svět minerálů

Další variantou jak čerpat ze síly kamenů jsou velmi dekorativní achátové plátky či půlky, anebo těžítka. Zmíněné achátové půlky umí dodat tolik potřebnou fyzickou a duševní sílu, dále také zvyšují kreativitu, posilují intelekt a pomáhají dosáhnout štěstí.

Klid a čistší vzduch

Svět minerálů

I funkční vybavení bytu může být zároveň dekorativní i prospěšné. Tak třeba sošky, vázy či dózy z kamenů promění váš domov v originální prostor. Stejně tak svícny a lampy, protože málokdo z nás si asi dokáže příjemnou atmosféru představit bez zapálené svíčky. A věděli jste, že třeba solný svícen dokáže kromě toho, že v interiéru krásně vypadá, také díky světlu uklidňovat a ionizovat vzduch?

Kdo by nechtěl mít v životě štěstí? I tomu můžeme jít díky minerálům naproti – zvonkohry a stromky štěstí jsou vyráběny ručně z nejoblíbenějších kamenů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články