Víte, jaké vlastnosti nejčastěji děti dědí po svých tatíncích?

Děti si většinou s tatínky užijí více zábavy než s maminkou.
Zdroj: Pixabay
Děti si většinou s tatínky užijí více zábavy než s maminkou.Chlapi vždy chtějí být drsňáci po tatínkovi.Sportovní nadání také většinou podědí ze strany tatínka.Sourozenecká láska je láska na celý život.+ 1 fotka+ 2 fotky

Genetika je mocná čarodějka a má neskonalou sílu, a tak má váš potomek vlastnosti po obou rodičích, my se ale pojďme podívat na ty, které mají děti po tatíncích.

Petra Járková
Petra Járková 16. 09. 2018 09:27

Říká se, že dcery mají více geneticky vrozených vlastností od svých otců a synové od svých matek. Na druhou stranu mají synové i vlastnosti ryze získané od svých otců, jako potřebu mít moc nebo chránit rodinu, jelikož vidí, že tak otec po celý život činí.

V opačném případě, pokud se tak otec nechová, může mít syn v budoucnu problém v osobním životě. U dívek je to ještě o něco složitější. Ty si zase vybírají partnera podle svého otce, protože ho ve většině případů mají za vzor, stejně jako syn.

Na rozdíl od něho se s ním ale neztotožňují. Zároveň je potřeba vzít v potaz, že si často vybíráme partnery, kteří jsou podobni nám samotným. Ve finále to znamená, že genetický kolotoč je neskutečně propletený.

Lze ale vypozorovat, že pokud má otec nějakou výraznou charakterovou vlastnost, většinou silný vztah ke sportu, s největší pravděpodobností ji bude mít i potomek. Nemusí se jednat jen o sport, ale třeba o lásku k vaření nebo k rychlým autům.

Muži jsou často sebevědomější než ženy a umí se k situacím stavět čelem. I takové vlastnosti může syn či dcera zdědit. Dcera bude ale muset své vlastnosti krotit, jinak bude ve většinové společnosti považována za muže.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články