Podívejte se, jaká květina vás vystihuje podle horoskopu: Býci jsou jako bledule, Raci jako slunečnice

Podívejte se, jaká květina vás vystihuje podle horoskopu: Býci jsou jako bledule, Raci jako slunečnice
Zdroj: Pixabay

Každá žena miluje květiny, viďte! Květina je ukázkou toho, že vás někdo miluje, respektuje a myslí na vás. Podívejte se do tohoto zábavného horoskopu, kterou květinu připomínáte či která je pro vás tou pravou!

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 05. 2023 05:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou tvrdohlaví, rádi utrácejí a často se o jejich hroší kůži můžeme poranit -  stejně jako u růže. Ta je sice krásná a majestátná, ale často píchá.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Bledule - jarní květiny, které na loukách obdivujeme po odchodu zimy - jsou stejné jako Býci. Sice jsou jedovaté, ale působí jemně, osobitě a tajemně.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou ozdobou léta stejně jako muškáty letních balkónů. Jsou oblíbení, vidíte je i zdaleka a celé okolí se díky nim rozzáří.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci jsou sluneční lidé, kteří milují slunečnice. Je to jejich osudová květina, která jim vnáší do života pohodu, štěstí a pozitivní energii. Je pro ně symbolem pravého léta.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

I když se Lev možná jeví jako extrovertní, originální a světový, jeho osudovou květinou je obyčejná astra, která zdobí zahrádku v každé vesnici.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny neustále myslí na své zdraví, bylo by tedy divné, kdyby jejich typickou květinou nebyla echinacea. Ta je známá svými léčivými účinky.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou tradiční, jakoby zamrzly ve starém režimu. Rády slaví MDŽ i další podobné svátky a vůbec se za to nestydí. Největší radost jim uděláte rudým karafiátem.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou exotická stvoření, proto je jejich osudovou květinou orchidej. Nejenže krásně vypadá, ale také zvláštně voní a musíte jí přijít na chuť. Mnoho lidí je na ni alergických.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou posedlí vodními rostlinami. Milují lekníny, které přitahují jejich pozornost na každém rybníku. Říká se, že kde jsou lekníny, je i čistá voda, Střelci se v ní tudíž rádi koupají.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou jako bouřky (tak se říká rostlince jménem rozrazil rezekvítek), utrhnete je a jistojistě začne pršet a blýskat se. Kozorozi jsou jasným příkladem toho, jak se během chvíli člověk dokáže proměnit z beránka v saň.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři milují luční kvítí. Jeho svěžest, barevnost a vůni. Ve svatební kytici by měly oželet vlčí mák, ten nedělá jejich nosu dobře a mohli by začít kýchat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro Ryby jsou jasnou volbou fialky. Něžné, voňavé a krásné. Každý si chce utrhnout a přivonět! A přesně tak ženy ve znamení Ryb působí na opačné pohlaví.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články