Pozitivní jarní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu: Zjistěte, co může potkat právě vás

Pozitivní jarní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu: Zjistěte, co může potkat právě vás
Zdroj: Pixabay

Každá květina má svoje vlastnosti a dokáže mnohé říct. Podívejte se s námi, co jednotlivé květiny vyjadřují a jakou květinou je nejlepší obdarovat jednotlivá znamení zvěrokruhu. Poradíme vám, jestli máte v květinářství sáhnout po krásné narcisce nebo po energickém červeném tulipánu.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 27. 04. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Červený tulipán vyzařuje životní energii a vášeň, proto je ideální květinou pro Berany. Jako dárek má vyjadřovat lásku a obdiv k obdarovanému. Dobrou volbou je také červený pryskyřník, který každého okouzlí svým plným květem. Obdarovanému pak říká, že je osobou mnoha vnad.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Květinou pro Býky je oranžový krokus, který přináší radost ve všech oblastech života. Oranžovým tulipánem zas dáte Býkovi najevo, že vás fascinuje a moc po něm toužíte. Den prozáří i obyčejná pampeliška, která symbolizuje jarní slunce a jeho hřejivé paprsky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence okouzlí nádherný vonný šeřík, který dodá dobrou náladu. Spolu s šeříkem přinesete Blíženci kousek jara a nového života. Podle květomluvy se dárkem v podobě šeříku chcete zeptat, jestli vás obdarovaný opravdu miluje. Sedmikrásku doporučujeme v případě, že po Blíženci toužíte, ale něco vám stojí v cestě.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro vodní znamení Raka se hodí modřenec, který je květinou cti a spolehlivosti. Voňavá levandule zas dokáže osvěžit a dodat nové nápady. Její vůně navíc dokáže uklidnit rozbouřené račí emoce, proto je pro všechny zrozence tohoto znamení vhodným dárkem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ke Lvům se hodí květiny ve žluté barvě, které v sobě mají slunce a hřejivost. Lva potěší krásný narcis, kterým mu řeknete, že je velice přitažlivý a zároveň trochu nedostupný. Žlutým tulipánem zas dáte najevo, že se bez Lva cítíte osaměle a moc si přejete, aby se vrátil.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

K ostýchavé Panně se hodí bledule, která vyjadřuje touhu mluvit s obdarovaným o samotě. Třeba si vás Panna za takový dárek pustí blíže k tělu a dokáže s vámi otevřeně mluvit. Rozkvetlé jabloňové větvičky zas znamenají lásku, kterou dáváte a toužíte po jejím opětování.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nádherné plné květy hyacintu okouzlí každou Váhu, která se nebude moci nabažit jejich vůně. Dárek v podobě hyacintu znamená, že danou osobu považujete za opravdu krásnou. V případě že se rozhodnete pro růžové pivoňky, řeknete Váze, že toužíte po obnovení milostného vztahu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Mystickou povahu Štíra nádherně vystihne temně fialový tulipán, který je symbolem tajemství a vyšších hodnot. Roztomilými a vonnými fialkami zas řeknete, že svého Štíra milujete z celého srdce. Netradiční divizna znamená, že vaše láska je pro vás tím nejcennějším pokladem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud se chcete zeptat, jestli má o vás Střelec zájem, udělejte to originálním způsobem a darujte mu petrklíč, který klade otázku: Kdo je pánem tvého srdce? Něžná konvalinka přináší jasnou zprávu! Spolu s ní říkáte, že jste se do Střelce zamilovali na první pohled.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V případě že se rozhodnete Kozorohovi darovat gladiol, řeknete mu tím, že na něj nespěcháte a dáváte mu potřebný čas. Sněženkou vyjádříte upřímné city, které trvají, i když se třeba nemůžete vidět osobně. Kozoroh pak vysadí sněženku na zahrádku, aby vás měl stále na očích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře potěší rozkvetlé třešňové větévky, kterých se ho tajně zeptáte, jestli hodlá vaši lásku opětovat. Růžový tulipán zas znamená romantickou lásku, který brzy dojde svému naplnění. Bílou sasankou zas dáte najevo, že Vodnáře milujete takového, jaký je.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

K milujícím Rybám se hodí kosatec, který naznačuje, že pouze zrozenec tohoto znamení vám může vrátit klid. Jelikož jsou Ryby velice soucitné, odpovídá jim mečík, kterým se s Rybou dělíte o všechno, co vás kdy zranilo. Bílý tulipán zas vyjadřuje čistotu vašeho citu a úmyslů, které s Rybou máte.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články