Květiny podle horoskopu: Které se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Květiny podle horoskopu: Které se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay

Nechte se inspirovat naším květinovým horoskopem, který vám poradí, jakou květinou máte svoji lásku obdarovat! S našimi tipy nešlápnete vedle!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 17. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou vášnivé a plné energie, potěší je proto květiny odpovídající jejich temperamentu. Skvělou volbou je kytice červených tulipánů nebo tygřích lilií, které srší odvahou a nespoutanou energií. Nic nezkazíte ani amarylisem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice dovedou být srdečné a romantické! Milují přírodu a hezké věci. Potěší je bílá lilie, která je majestátní a zároveň jemná. Okouzlí je také čajová růže, která se hodí jako dárek na první rande. Pokud chcete být originální, natrhejte jí kytici vlčích máků.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně jsou kreativní a plné nejrůznějších představ. Milují květiny, které působí svěžím dojmem a mají příjemnou vůni. Potěší je levandule, ať už čerstvá nebo sušená. Skvělou volbou je také konvalinka, nebo čerstvě natrhaný šeřík.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice jsou romantičky, které sázejí spíše na klasiku. Ocení růžové či bílé růže, které jsou pro ně synonymem lásky. Nadšené budou také z kytice růžových pivoněk, které navíc krásně voní. Pokud chcete darovat květinu do zahrádky, vyberte hortenzii.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou sebevědomé a milující. Rády jsou středem pozornosti, proto milují květiny s výraznými květy. Trefou do černého je slunečnice, která v sobě nese symbol slunce, ohně a tepla. Dobrou volbou je také gerbera nebo klasika v podobě rudé růže.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny dávají přednost menším květům s nevtíravou vůní. Z barev volte růžové, žluté či světle modré květiny. Panny potěšíte narciskami, které slibují příchod jara a symbolicky dokáží otevřít i srdce Panny. Nic nezkazíte ani levandulí či drobnokvětou růží.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou ze všech vzdušných znamení nejjemnější a ocení velkou, ale něžnou kytici. Ideální volbou je ve vazbě nakombinovat bílé a růžové růže. Jejich oblíbenou květinou je také hortenzie, jejíž dřevnaté stonky a krajkovinový květ představují spojení protikladů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice jsou ze všech znamení nejvášnivější, proto milují plné a smyslné květy. Ideální volbou je orchidej, která má navíc punc luxusu a exotiky. Květinou pro Štířici je také pivoňka, která má bohatý květ a sytou barvu. Nešlápnete vedle ani s kaktusem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou energické a ambiciózní. Jejich sílu a vytrvalost symbolizují karafiáty, které navíc ve váze dlouho vydrží. Pokud chcete být originální, sáhněte po tygří orchideji. Dobrou volbou jsou také gerbery v červené či oranžové barvě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky upřednostňují něžné květy, ocení však také trochu luxusu! Elegantní kala je opravdovým skvostem pro každou Kozorožku. Africká fialka je se svým nádechem smyslnosti velmi rafinovanou volbou. Hyacint zas okouzlí krásnou vůní a bohatým květem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou nezávislé a originální. Ocení květiny, které jsou romantické a zároveň mají nádech exotiky. Srdce Vodnářek si získají gladioly či narcisky. Pokud chcete být originální, kupte kytici modrých růží. Sázkou na jistotu je pak orchidej.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou jemné a velkorysé. Ocení romantickou kytici, která však nepůsobí příliš okázalým dojmem. Svou jemností a elegancí je okouzlí atromerie. Rybu nalákáte také na vůni jasmínu, kterou milují. Rybu rozhodně neurazíte ani bílou či čajovou růží.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články