Horoskop letních květin: Kterým druhem uděláte radost Střelci a na jakou vůni má alergii Lev?

Horoskop letních květin: Kterým druhem uděláte radost Střelci a na jakou vůni má alergii Lev?
Zdroj: Pixabay

Léto je plné vůní, barev a krásných květin, ze kterých oči přecházejí. Také milujete pohled na rozkvetlou louku nebo vůni čerstvě natrhaných květin ve váze? Která letní květina je ta pravá pro vaši duši?

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 07. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují květiny, jejich vůni, kouzlo i šarm. Nakupují je ve velkém a zdobí si jimi byt. Mají rádi humor a jsou optimističtí. Jejich nejlepší vlastností je to, že se jim dá věřit.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou květinoví barbaři, nic takového je prostě nezajímá. Býci jsou společenští, upřímní a nikdy nezkazí žádnou legraci. Jsou však tvrdohlaví a jejich názory jim nikdo nevezme.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají rádi svůj zaběhnutý řád a málokoho do něj nechají vstoupit. Rádi se obklopují zelenými rostlinami a občas to u nich vypadá jako v džungli. V lásce nemají příliš štěstí.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci jsou skromní, pracovití a houževnatí. Mají vše tvrdě vydřené a nic jim nespadlo zadarmo do klína. I tak si však žijí dobře. Dbají na svou zahradu, kde můžete vidět nejrůznější exotické květiny.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi působí tvrdě a sebejistě, jejich život je však jeden velký boj. O lásku, peníze, rodinu a také se sebou samým. Ač se to nemusí zdát, Lvi jsou velmi introvertní a emočně nestabilní.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Jste spravedliví a nemáte rádi křivdu a příkoří. Váš život je jeden velký boj za pravdu. Občas díky tomu působíte až naivně a směšně, ale vám to nevadí. Jdete si stále za svým cílem.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy Milují tulipány pro jejich jednoduchost a pestré barvy, jsou stejní. Nic neřeší, vše je pro ně snadné a problémy do svého života nepouští. Jsou bezprostřední a mají rády přírodu.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou arogantní, namyšlení a sprostí. Jsou naštvaní na celý svět a potřebují vypnout. Měli by si udělat výlet do přírody a poležet na nějaké rozkvetlé louce plné květin.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou velcí samorosti, nemají rádi společnost a nejraději jsou sami se svými nápady. Které jsou, nutno dodat, mnohdy geniální. Mají tak vysoké posty v práci, v běžném životě jsou ale neschopní.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou velcí romantici, jejich touha po trávení času v přírodě je obrovská. Louka plná lučního kvítí je jejich snem a často se jim o podobných místech i zdají sny.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Jste přitažlivý a inteligentní, což o sobě víte. Jste osudoví jako rudá růže. Každý vás chce vlastnit, ale nikomu se to nepovede. Musíte být trochu milejší, abyste na svou nedostupnost nedoplatili.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velkými milovníky zahrádkaření. Jejich zahrada je oázou klidu a harmonie, kterou by jim mohl každý závidět. Každá krása ale také něco stojí a Ryby si to uvědomují.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články