3 znamení zvěrokruhu, která současnou pandemii zvládají nejlépe

3 znamení zvěrokruhu, která současnou pandemii zvládají nejlépe
Zdroj: Freepik.com

Dvě roušky přes sebe nebo respirátor, hrozba dalšího lockdownu trvajícího až několik týdnů. To všechno psychicky dopadá na většinu z nás. Pojďme se na aktuální situaci kolem pandemie koronaviru podívat pohledem astrologie. Která tři znamení zvěrokruhu zvládají současný stav nejlépe?

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 02. 2021 07:00

Česko se už téměř rok zmítá v pandemické křeči. První tři případy nakažených koronavirem u nás byly oficiálně oznámeny 1. března 2020 a ani po dvanácti měsících nejsme z neblahé situace ani jednou nohou venku. Která tři znamení zvěrokruhu mají podle svých hvězdných charakteristik největší předpoklady k tomu, aby se tím nejsnáze vyrovnala?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března - 20. dubna)

Zrozenci ve znamení Berana nepatří mezi osoby, které by podléhaly panice, a proto ke všem zprávám a novinkám přistupují velmi realisticky. Někteří Berani, zejména pak mladší ročníky, však bohužel nemusejí být úplně zodpovědní a mají sklony porušovat nařízení. Sedět doma a nechodit ven je totiž pro Berany peklo. Tito jedinci přitom hřeší na typicky silný "beraní" imunitní systém, který se s většinou zdravotních neduhů dokáže úspěšně vypořádat.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna - 21. května)

Lidé, kteří se narodili ve znamení Býka, zvládají pandemii vcelku dobře. Být doma a ven vycházet jen minimálně pro ně nepředstavuje žádné neštěstí, protože Býci jsou obecně spíše domácí typy. Nevadí jim, když tráví večery sledováním oblíbených filmů či poslechem hudby. Býci jsou též velice zodpovědní, proto dodržují všechna opatření a doporučení. Jen mohou být trochu úzkostní, pokud jde o jejich rodinu, kterou neustále nabádají k dodržování přísné hygieny.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Stejně jako Býci patří i Kozorozi k těm, kteří se nejlépe cítí v úzkém rodinném kruhu. Být doma v karanténě pro ně proto není nic hrozného. Kozoroh dokáže v takovýchto chvílích psychicky podporovat celou rodinu, pro kterou se snaží vytvořit krásný domov, ať se děje cokoliv. Kozorozi jsou navíc zodpovědní, proto sledují všechny události ohledně vývoje epidemie a dodržují všechna nařízení.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články