3 znamení zvěrokruhu, která jsou největšími televizními maniaky

3 znamení zvěrokruhu, která jsou největšími televizními maniaky
Zdroj: Background photo created by freepik - www.freepik.com

Znamení zvěrokruhu toho o nás prozrazuje mnohé – naše základní charakterové vlastnosti, naši emoční stabilitu či labilitu, ale i to, jaký vztah máme k různých věcem a situacím. Včetně toho, zda jsme televizními maniaky.

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 02. 2021 06:48

Existují znamení zvěrokruhu, pro která je sledování televize naprostou ztrátou času. Sem patří třeba energičtí Střelci, kteří jsou raději v pohybu a někde jinde než na gauči před obrazovkou. Rovněž Pannám televize moc neříká – kultivovaní jedinci v tomto znamení zvěrokruhu mají raději divadlo či jiný přímý zážitek. Která ze znamení zvěrokruhu ale naopak patří k televizním maniakům a které pořady preferují?

Znamení zvěrokruhu Váhy

Pro pozitivní a větrné znamení Vah je sledování televize dokonalou relaxací. Zrozenci ve znamení zvěrokruhu Váhy jsou extroverti, čemuž tak trochu odpovídá výběr filmů a seriálů. Nepotřebují hlubší myšlenku, chtějí se u televize jen bavit a odreagovat. Preferují proto komedie, především ty romantické. Místo navazujících seriálů preferují sitcomy – rychle, zábavně a vtipně, to je přesně to, co Vahám vyhovuje.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh

Pro Kozorohy je sledování televize svým způsobem důležité. Toto introvertní a zemské znamení zvěrokruhu totiž miluje silné příběhy, silné osudy a silné jedince, kteří ho mohou inspirovat. Kozoroh dokáže být neúprosný, jde-li o získání toho, po čem prahne. Stejně by to měli mít i hlavní protagonisté filmu, který budou Kozorozi sledovat. Ti se totiž nikdy nevzdávají a nedovolí to ani své filmové postavě. Filmy postavené na skutečných osudech, dramatické seriály s výraznými hlavními hrdiny, to je pro Kozoroha to pravé.

Znamení zvěrokruhu Býk

Toto hvězdné znamení patří stejně jako Kozoroh mezi zemská a introvertní znamení zvěrokruhu. Býci jsou smyslní vytrvalci, a proto rádi sledují filmy s napínavým dějem – a čím delší, tím lepší! Rádi tráví volný čas u televize a vychutnávají si každý okamžik. Nesmí jim utéct ani vteřina toho, co je zajímá. Patří totiž k velmi soustředěným znamením, což se prolíná i do jejich volného času. Vzhledem k výše uvedeným preferencím jsou pro Býky ideální seriály, klidně o několika sériích – ty Býci opravdu milují...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články