Velký horoskop lásky na březen 2021: Beranům se zapalují lýtka, Lvy čeká nejistota

Velký horoskop lásky na březen 2021: Beranům se zapalují lýtka, Lvy čeká nejistota
Zdroj: Profimedia.cz

Probouzející se jaro nese příslib lepších zítřků nejen zvířatům a rostlinám, ale často také milostnému životu. Zjistěte, jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 06. 03. 2021 07:00

Ať jste singl, nebo partnera už máte, hvězdy letos v březnu přejí lásce. Zvláště v poslední dekádě se mají na co těšit téměř všechna znamení zvěrokruhu.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Nezadaným Beranům se začínají zapalovat lýtka. Krom toho, že si aktivně hledají partnera, budou velice žádaní u potenciálních protějšků. Od 21. března přinese postavení Slunce a Venuše Beranům pozitivní vliv hvězd. Jejich účinek bude znát také u párů. Ty osvěží svou lásku a budou si mnohem intenzivněji užívat i erotiku.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Venuše přináší Býkům novou harmonii a romantické podněty. Páry zlepší a zkultivují svůj vztah. V posteli budou něžnější a hravější. Láska je pro Býky prostě zábava. Singl Býci jsou v těchto dnech zasnění a připravují se na setkání s tím pravým protějškem. Spoléhat se přitom budou hlavně na intenzivní oční kontakt.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května – 21. června)

V březnu se Blíženci zaměřují především na potěšení. Nezadaní mají náladu na milostná dobrodružství a využívají k tomu každou příležitost. Do 21. března si mohou užívat flirtování naplno. Od 21. března se zklidní a v lásce se plně zaměří na jednu osobu.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Venuše nabízí těm, co jsou singl, skvělé příležitosti. Stačí jediný pohled a začne to jiskřit. Do 21. března můžete navázat několik slibných kontaktů. Páry čeká příznivé období, budou spolu dobře vycházet a užívat si výměnu nápadů při intenzivních diskuzích. V poslední dekádě března jim to ovšem začne malinko skřípat.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Na začátku měsíce panuje trocha nejistoty. Zadaní Lvi zpochybňují svůj vztah. Doba bude náročná i pro singl zrozence v tomto znamení, kteří sice mají několik milostných nabídek, ale nemohou se rozhodnout. Teprve od 21. března dodají Slunce a Venuše ty správné sexy vibrace, které ohnivý Lev potřebuje. I ve vztahu pak budou záležitosti mnohem harmoničtější.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. července – 22. září)

Každodenní život přináší párům stereotyp, Panny proto mají tendenci partnera často kritizovat. Přitom jejich vztah by spíš než kritiku potřeboval osvěžit. Nezadané Panny zase příliš často ohrnují nos nad potenciálními partnery. Uran doporučuje zásadně změnit objekty zájmu, budete pak mile překvapení.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Pohyb erotické planety Mars probouzí smyslnou povahu Vah. Ti, co jsou singl, už nechtějí jen snít o erotice, nyní se také aktivně snaží, aby se do jejich ložnice dostal závan čerstvého vzduchu. Páry si užívají milostný život a aktivně přistupují i k ostatním rovinám vztahu. Spojují s partnerem síly, aby mohli realizovat společné projekty.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Věci se konečně daly do pohybu a ti, co jsou aktuálně bez partnera, poznají zajímavé kandidáty na flirtování. Z přátelství se může vyvinout více. Párům přeje Venuše. Společné projekty, každodenní vztahy a vše, co je spojuje, funguje díky ní ještě lépe.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

V březnu potřebují Střelci více svobody a chápavějšího partnera. Pozor ale na tvrdý návrat do reality! Od 21. března se k vám opět vrátí harmonie. Nezadaní se snaží ulovit nový objekt zájmu, ale riskují, že narazí na někoho, kdo k nim není zcela upřímný.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi se v březnu cítí docela v pohodě a plni sebevědomí. Ti, co jsou singl, touží po romantice a mazlení. Páry si užívají vzájemnou blízkost. Do 21. března budou Kozorozi prožívat velmi intenzivní pocity.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Pokud jde o hledání partnera, mají ti, co jsou singl, našlápnuto správnou nohou. Využívají všech příležitostí, které se naskytnou, což jim přinese úspěch. Pokud jde o erotiku, věci se dostávají do správných kolejí. Nejen řeč těla totiž funguje perfektně, také každodenní život bude plný porozumění.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Díky postavení Slunce a Venuše ve znamení Ryb to budou mít zrozenci v tomto znamení v březnu jednoduché. Zájem vzbuzuje zejména jejich tajemná povaha. Každý, kdo hledá novou lásku, může mít úspěch. Pozitivní trend pociťují i ​​páry. Jsou velmi láskyplné a spoléhají na malá gesta lásky, díky nimž je jejich vztah výjimečný.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články