Horoskop pro věčně nezadané: Chcete si v červnu 2023 najít lásku? Zaměřte se na toto!

Horoskop pro věčně nezadané: Chcete si v červnu 2023 najít lásku? Zaměřte se na toto!

Hledáte lásku? Vadí vám samota? Připadáte si věčně nezadaní? Pojďte to v červnu 2023 změnit! Podle horoskopu vám v tom brání jen některé vaše nedostatky, stačí je odbourat!

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 05. 2023 06:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Faktem je, že Beran nemá se seznamováním nejmenší problém. Je vtipný, okouzlující a pozorný. Jenže po pár schůzkách se jeho sebevědomí omrzí. Nikdo přeci nechce poslouchat, jak je ve všem nejlepší.

Co změnit: Jednoznačně ego! Když ho Beran alespoň trochu neovládne, vztah ztroskotá.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci stojí nohama pevně na zemi. I když jdou na rande, mají vše dobře spočítané. V každém ohledu jsou upravení a svěží. Dbají na dokonalý první dojem, ten se ale paradoxně může záhy vytratit. Býci totiž potřebují neustále chválit a slyšet, jak jsou skvělí!

Co změnit: Touhu po pochvalách a vyznání lásky. Prostě trochu zbrzdit. Když se totiž Býkům tohoto nedostává, roste v nich zášť, ale to o sobě dobře víte!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence je trvalý vztah netypický. Často se usazují až v pozdějším věku. Pokud se Blíženec s protějškem nudí, vztah nemá šanci. Toto znamení je nevalně proslulé střídáním partnerů, jakoby se nedokázali rozhodnout, co je pro ně nejlepší.

Co změnit: Přelétavost, také zahoďte touhu neustále toužit po něčem lepším. Abyste nepřebrali.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Zamilované pohledy, to je pro Raky typické. Až na to doplatí. Raci jsou schopni partnera velmi brzy vyzvat ke společnému bydlení, či dokonce ke svatbě. Co si myslíte, že se stane? Zděšený protějšek se dá na útěk, co mu budou síly stačit. Když Raci milují, chtějí s druhým být pořád, což je také otravné.

Co změnit: Méně tlačte, nechejte věcem volný průběh. Uvidíte, že sny se vám splní rychleji, než když stále šlapete do pedálů!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev bez lásky nemůže být, protože potřebuje poslouchat, jak je výjimečný. Zbožňuje něžné doteky i mazlení. Na veřejnosti mohou Lvi svého partnera zastínit, to nikomu nepřidá. I když tvrdí, že svůj protějšek milují, dokazují opak. Nadřazují se.

Co změnit: Zahoďte pýchu, zahoďte potřebu být stále nej. Vy totiž jste nej! Uvidíte, že s trochou skromnosti a pokory zazáříte mnohem rychleji.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro nenápadné Panny nejsou typické večírky, raději se seznamují zajímavějším způsobem. Cíl pozorují zdálky a sbírají odvahu k jeho oslovení. Když nemají zprvu úspěch, ihned vše vzdají. Nedokáží se protějšku více zalíbit a bojovat o něj.

Co změnit: Chce to trochu více trpělivosti a úsilí. Na dobré věci se čeká - a také se nedějí samy od sebe a bez zásluhy. Dejte všemu čas!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jdou ze vztahu do vztahu, protože neumí být samy. Není divu, že si vybírají špatné partnery. Faktem je, že se Váhy neumí moc odvázat, jsou usedlé, člověk se s nimi někdy nudí. A občas vše dokonce vyústí v nevěru a následný rozchod.

Co změnit: Jste úchvatná bytost, ale někdy se trochu stydíte za všechny ty plány, které máte v hlavě. Zkuste se občas odvázat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

U Štíra je to těžké. Ihned na začátku vztahu požaduje po protějšku absolutní oddanost a lásku. Když v něm necítí oporu, jde o dům dál. Štírova uzavřenost může evokovat v partnerovi pocit tajemna. Jako by před ním něco skrýval. A to nemá nikdo rád.

Co změnit: Nebuďte hned hrrr, ale hlavně - nebojte se partnerovi otevřít. Jasně, někdo vám sice ublíží, ale alespoň víte hned, na čem jste. Lepší to vědět dříve než později.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pro Střelce je hledání partnera spíše hra. Nikdy není s ničím úplně spokojený. Střelci by měli z nároků trochu slevit, protože na světě se nic nedělí na černou a bílou. Toto znamení je také dost aktivní, když protějšek nedrží krok, nedělá to dobrotu.

Co změnit: Vaše dobrodružná povaha vás stále žene dál. Na ještě vzdálenější místo, za ještě lepší prací, za partnerem, kterého jste si vysnili. Buďte více realisté a smiřte se s tím, že nikdo není dokonalý.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zrozenci Kozoroha se špatně seznamují. Když už o ně má někdo zájem, na jejich lásku si musí počkat. Kozoroh neodpouští. Je pravdou, že se s ním protějšek může nudit, protože Kozoroh je uzavřený a každý krok si dvakrát rozmyslí.

Co změnit: Buďte více impulzivní, více otevření novým zážitkům. Nemusíte si všechno tak důkladně promýšlet - nejde-li o zdraví, jde o (však víte co).

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou umínění a nebojí se to skrývat. Ve vztahu nemají rádi objímání a líbání na veřejnosti. Ani za ruku se moc nevodí. Neradi přistupují na kompromisy, což vede k rychlému ukončení vztahu. Tolerance a pochopení by jim neuškodily.

Co změnit: Otevřete se a nebojte se vyjadřovat své city. Není to znak slabosti, ale naopak sebevědomí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Začátek nového vztahu připomíná Rybám návrat do minulosti. Pořád srovnávají, nejraději by se obětovaly pro to, co ztratily. To se ovšem novému objevu nemusí vůbec líbit. Ryby musí udělat za starým vztahem tlustou čáru, jinak to nemá cenu.

Co změnit: Přestaňte se dívat vzad! To, co se stalo, se nedá odestát. Věci, které byly, už neovlivníte. Ovlivnit můžete jen to, co se teprve bude dít!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články