Horoskop pro čerstvě zamilované: Lvice chtějí chválit, Střelkyně nesmíte svázat pravidly

Horoskop pro čerstvě zamilované: Lvice chtějí chválit, Střelkyně nesmíte svázat pravidly
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Pro Berany je nejdůležitější vzájemná upřímnost a společné zájmy.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci potřebují cítit, že jsou milování. Důležitá je pro ně důvěry.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci se ve vztahu nesmí nudit. S partnerem si musí mít co říct!RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci touží po lásce a vzájemné důvěře!+ 8 fotek+ 9 fotek

Milé dámy, jste čerstvě zamilované a potřebujete si ujasnit priority? Podívejte se do horoskopu, jaké požadavky na vztah máte podle svého znamení zvěrokruhu!

Jana Matušková
Jana Matušková 06. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro ženy narozené ve znamení Berana je důležitá hlavně upřímnost. Nesnesou, aby před nimi partner něco zatajoval a pokud by jim lhal hned na začátku, znamenalo by to konec. Zároveň touží po pozornosti, kdy chtějí být na prvním místě. Od nového protějšku očekávají také nové podměty.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býčice je důležitá vzájemná důvěra, kterou nesmí jejich protějšek nikdy zradit. Očekávají, že s nimi jejich partner naváže hlubší pouto, které bude založené právě na důvěře. Stojí také o jistou dávku empatie a porozumění, když mají pocit, že se na svět dívají s miláčkem každý jinak, znamená to rychlý konec.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně vyžadují, aby s nimi jejich protějšek dokázal mluvit o čemkoli. Potřebují cítit shodu v názorech, jinak nejsou spokojené. Od partnera očekávají zajímavé nápady a rozptýlení. Nesnesou nudu, proto se jejich nový objev musí snažit, aby bylo každé rande v něčem originální!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice touží po věrnosti! Jakoukoli koketérii s osobou opačného pohlaví berou u svého protějšku jako zradu. Nevěru dokáží odpustit jen málokdy. Vyžadují, aby byly pro svého miláčka na prvním místě a ten se už neohlížel po jiných. Oplatí mu za to svou láskou a vzornou péčí!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice potřebují protějšek, který bude sebevědomý a dokáže se o sebe postarat také sám. Chtějí člověka, který se jen tak z něčeho nezhroutí a dokáže je podpořit. Ocení, když bude jejich miláček úspěšný a zvládne u toho i dobře vypadat. Na svou osobu rády poslouchají chválu!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají na svoje protějšky vysoké nároky a rozhodně se nehodlají spokojit s málem. Chtějí člověka, kterému bude záležet na nich i na ostatních. Důležité je pro ně také to, aby jejich nový objev dobře zapadl do jejich rodiny i do skupiny jejich přátel.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy milují harmonii a klid a hledají někoho, s kým se budou cítit jednoduše dobře. Od partnera očekávají, že pro ně vytvoří láskyplné prostředí založené na vzájemné úctě a důvěře. Nesnesou někoho, kdo do jejich života vnáší chaos či je nějak vyvádí z rovnováhy.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice jsou poměrně podezíravé a trvá delší dobu, než si k sobě někoho pustí. Do vztahu jdou až tehdy, když si myslí, že  protějšek znají a mohou mu důvěřovat. Muž by neměl zavdávat Štířici důvody k žárlivosti, protože pak hrozí, že ho rychle pustí k vodě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou svobodomyslné a nezávislé. Potřebují někoho, kdo je nebude omezovat, dávat jim pravidla, a zároveň jim poskytne jisté zázemí. Od partnera vyžadují, aby při nich stál v těžkých chvílích. Také se k smrti nerady nudí, proto očekávají, že s jejich novým objevem bude zábava!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky potřebují zodpovědného partnera, který se umí postarat o rodinu. Předpokládají, že jejich protějšek nebude líný a nebude mu za těžko starat se o dům či byt. Vztah budují postupně, takže se nedivte, když budou potřebovat ze začátku více času!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky potřebují, aby se se svým protějšek shodly na důležitých věcech. Pokud bude muž Vodnářce příliš často oponovat, může se připravit na hlasitou hádku. Vodnářky také potřebují nové výzvy, proto v jejich vztahu nesmí převládat stereotyp a rutina.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby potřebují hlavně lásku! Touží po vzájemné intimitě a důvěře. Ryba bude vyžadovat, aby s ní partner trávil veškerý možná čas a vytvořil pro ni milující zázemí. Pokud si chcete Rybu získat, volejte jí jen tak během dne a na každé rande jí přineste malou pozornost, ať ví, že na ni myslíte!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články