3 znamení zvěrokruhu, která se v roce 2021 přesvědčí, že stará láska nerezaví

3 znamení zvěrokruhu, která se v roce 2021 přesvědčí, že stará láska nerezaví
Zdroj: Freepik

Někdy to klapne, jako třeba v případě prince Williama a vévodkyně Kate. Psychologové ale obecně předpokládají, že páry, které se k sobě po rozchodu vracejí, mají asi jen dvacetiprocentní šanci, že spolu vydrží opravdu dlouho. A co o tom soudí hvězdy?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 08. 03. 2021 07:00

Že stará láska nerezaví? Skutečně na tom něco je! U některých znamení zvěrokruhu je letos šance na obnovení dávného milostného vztahu obzvláště velká. Během posledních měsíců jste na sobě tvrdě dřeli a je dost možné, že po rozchodu opět oživíte starou lásku.

Která znamení zvěrokruhu mohou letos oživit starou lásku?

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna - 21. května)

Býk je obvykle velmi vytrvalý a všemu otevřený. Zvláště, když jde o vztah, který trval dlouho. Protože jakmile si Býk někoho vezme do srdce, už ho jen tak nepustí. Letos by se tedy skutečně mohlo stát, že se Býkova stará láska rozžhaví a vezme svého expartnera zpět. První kontakt ho sice bude stát hodně úsilí, ale jakmile se uskuteční, nelze ho zastavit! Páni, kdo by čekal takový milostný návrat!

Znamení zvěrokruhu Ryby  (21. února - 20. března)

Ryby jsou ohledně svých pocitů velmi otevřené a rychle odpouštějí křivdy. Zrozenci tohoto znamení se k bývalému partnerovi mohou vrátit i v případě, že jim byl nevěrný. Ryby totiž raději vzpomínají na to dobré a chtějí na to navázat. Letos je šance na takové milostné oživení extrémně vysoká. Několik komplimentů bude stačit k tomu, aby se bývalý partner vrátil.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května - 21. června)

Blíženci se často nemohou rozhodnout. Dokonce ani po tom, co nefungující vztah ukončí, se obvykle sami sebe ptají, zda by se raději neměli vrátit. Často také opomíjejí partnerovu negativní stránku a raději si ho idealizují. Letos budou mít obzvláště silné nutkání vrátit se do minulosti. K opětovnému kontaktu pak bude stačit jen fotka nebo milá esemeska.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články