Záhadné černooké děti: Děsivé přízraky vám prý udělají ze života peklo

Nakonec vždy odejdou, ale jejich přítomnost mívá děsivou dohru.
Zdroj: Pixabay
Černooké děti jsou na první pohled zcela neškodné. Jen dokud se k vám neotočí. Nemají bělmo ani duhovky. Jejich oči jsou kompletně černé.Někdo je považuje za duchy, jiný zase za mimozemšťany a ďáblovy zplozence.Jde jim jen o jedno. Dostat se do vašeho domu. + 1 fotka+ 2 fotky

Černooké děti vás prý mohou navštívit kdykoli, třeba během deštivého podzimního večera. Znenadání se také mohou zjevit u vašeho auta, když čekáte na zelenou. Někdy chtějí pomoct, jindy jenom na vás civí bez mrknutí oka. Kdo, nebo co jsou záhadné černooké děti?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 21. 05. 2021 16:30

Na první pohled působí neškodně. Když se jim ale přihlédnete lépe, zjistíte, že mají černé oči bez bělma a duhovky. Jejich úkolem má být dostat se k vám domů, a to za každou cenu. Musíte je ale sami pozvat, jinak dovnitř nedokáží vstoupit.

Mimozemšťané, nebo děti samotného ďábla

Příznivci konspiračních teorií věří, že černooké děti jsou buď mimozemšťané, kteří se snaží zabydlet na naší Zemi, nebo jde o samotné potomky ďábla a touží ovládnout životy nevinných lidí. Setkání s těmito bytostmi se datují již do 80. let minulého století. Většina zdrojů ale hovoří, že tato legenda měla vzniknout až v roce 1996.

Svědectví o setkání s černookými dětmi podal i texaský novinář Brian Bethel. Narazil na ně ve městě Abilene, měly mít tmavé oči a velmi bledou pleť. Své zážitky pak zveřejnil i v televizním pořadu Monsters and Mysteries in America.

Černooké děti na návštěvě

S černookými dětmi se setkal i starší manželský pár z Vermontu. Znenadání se na dveřích jejich domu ozvalo zaklepání. Venku stál chlapec s dívkou. „Naši rodiče si nás brzy vyzvednou, můžeme jít dovnitř?” zeptal se jeden chlapec a na manžele se vůbec nepodíval. Celou dobu jen upřeně hleděl dovnitř.

Postarší pár nakonec děti pustil k sobě domů. Žena je usadila na gauč a udělala jim teplé kakao. Až tehdy si všimla, že mají černé oči. Na její otázky žádné z dětí neodpovědělo, pouze se jí zeptaly, zda mohou použít toaletu. Žena jim to samozřejmě dovolila a využila této chvilky k rozhovoru se svým mužem. „Viděl jsi jejich oči?” zeptala se ho. Muž jenom přikývl a sundal si ruku z nosu. Začal mu silně krvácet.

Příšerná dohra s černookými dětmi

Žena už na nic nečekala a vydala se podívat na toaletu. „Naši rodiče už jsou tady,” řekly černooké děti a odešly z domu. Venku již na ně čekali dva záhadní muži. Žena jim na rozloučenou zamávala, vstřícné gesto jí však nikdo neoplatil. O něco později se v domě začaly dít podivné věci.

Tři ze čtyř koček zmizely, poslední byla nalezena v kaluži krve. Muž i nadále krvácel z nosu. Po lékařské prohlídce mu byl diagnostikován agresivní typ rakoviny kůže. Příběh těchto manželů však není jediný. I v současnosti se objevují další a další výpovědi očitých svědků, kteří se měli se záhadnými dětmi setkat. Máme se začít bát, nebo jde o takzvanou městskou legendu?

Zdroje informací:

Tbsnews.com: Legend of the Black-eyed children

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články