Šarlota (36): Kamarádka mi několikrát vyložila tarotové karty. Jedna se neustále opakovala

Šarlota (36): Kamarádka mi několikrát vyložila tarotové karty. Jedna se neustále opakovala
Zdroj: Unsplash

Šarlota se nechala přemluvit od své kamarádky, která se zabývá tarotem, aby si nechala vyložit karty. Několikrát po sobě sejmula stejnou kartu. Co karta znamenala a jak Šarlota zareagovala?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 02. 2021 15:00

Mám kamarádku Marcelu, která má velikou slabost pro tarotové karty. Nedávno jsem ji požádala, aby mi vyložila karty, a nestačila jsem se divit.

Kamarádka vykládala karty

S klidným srdcem mohu říct, že vedu spokojený, a hlavně šťastný život. Mám skvělého manžela Jindru (39). Známe se od mých patnácti let. Náš vztah si zažil dobré, ale i zlé časy. Překonala jsem onkologické onemocnění, rakovinu prsu. Raduji se z našich dvou synů – Mirečka (10) a Tomíka (7).

Máme baráček, který jsme si s láskou vlastníma rukama dodělávali. Oba máme práci, která nás baví a je současně velmi dobře placená. Jsme aktivní rodina, takže do doby nouzového stavu jsme pořád něco podnikali. Já se i v rámci opatření často scházím se svojí dlouholetou kamarádkou Marcelou.

Ta na mě poslední týdny vyvíjela nátlak, abych si nechala vyložit karty. Je to její veliký koníček, nebo jak to mám říct. Věří na výklad karet. Tvrdí, že ji karty nikdy nezklamaly. Prosila mě, abych si je od ní nechala vyložit, protože jí ve spojitosti se mnou sžíral podivný pocit. Nemohla ho přesně popsat, ale určitě nešlo o nic dobrého.

Karta číslo třináct

Abychom měly obě klid, jednoho večera jsem u ní zazvonila s láhví vína. Marcela byla celá bledá, na nic nečekala a rovnou se pustila do výkladu. Potřebovala k tomu nějaké moje otázky. Ptala jsem se, zdali je se mnou manžel šťastný. Karty zamíchala a já jsem jednu sejmula. Odpověď z karty zněla, že mě manžel skutečně miluje.

Dále jsem položila několik osobních otázek ohledně naší rodiny. Veškeré odpovědi byly v pořádku a mně se ulevilo, že nežiji v nějakém omylu. Napadlo mě, abych se zeptala, jak to bude se mnou a mojí vyléčenou rakovinou. Když Marcela karty znovu zamíchala a já jsem jednu sejmula, obě jsme se lekly.

Byla to karta číslo třináct, která značí smrt. Na kartě je totiž zobrazena smrtka s kosou. Marcele se udělalo velmi zle. Ona je na tyto věci velmi citlivá a někdy si to moc bere. Jenže ani mně nebylo do smíchu. Opakovaly jsme otázku několikrát a ona vždy důkladně karty promíchala. Při položení otázky na moji rakovinu se ale pokaždé objevila karta se smrtkou.

Možná mě čeká smrt

Marcela měla kamaráda, který taktéž vykládal tarot. Na další den ho pozvala k sobě. Snažila se mě uklidnit, že určitě o nic nejde. Kamarád Vilém měl totožný postup. I jemu jsem položila stejnou otázku. Doufala jsem, že tentokrát otočím jinou kartu. Nestalo se tak. I u něj jsem otočila smrtku. Napadlo je, abychom provedli synchronní výklad.

Dali jsme si pár dní oddech a pak jsme se znovu sešli. Znovu jsem oběma naráz pokládala stejné otázky. Největší shoda ale opět panovala při otázce, zdali se mi rakovina vrátí. Vždycky jsem otočila kartu, která značila smrt. Jsem od té doby dost nesvá. I manžel si toho všiml.

Neměla jsem v plánu se mu svěřit, ale má právo to vědět. Čekala jsem výsměch, protože on na karty nevěří. I on se ale zalekl. Karty neumí určit přesný čas, kdy se určitá věc stane. Já se nyní velmi bojím, protože jsem si znovu nahmatala cosi pod prsem. Musím navštívit svého lékaře a doufat, že se jedná o tukovou bulku.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články