Magdaléna (34): Sestra měla nového ctitele. Když jsem zjistila, o koho jde, málem to se mnou seklo

Magdaléna (34): Sestra měla nového ctitele. Když jsem zjistila, o koho jde, málem to se mnou seklo
Zdroj: Freepik.com

Magdaléna záviděla své sestře, která byla čerstvě zamilovaná, ale nechtěla prozradit, kdo je ten neznámý muž. Magda to sestře přála. Jednou ji dokonce na rande namalovala a navoněla svým parfémem. Ve stejný den se dozvěděla od kartářky, že ji manžel opustí. Došlo na to?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 02. 2021 11:30

Jsem vdaná dvanáct let za Emila (41). Donedávna jsem naše manželství považovala za pevné a plné lásky. Malé nedopatření ovšem odhalilo, že se věci mají trochu jinak.

Sestra tajila přítele

Jsem v sedmém měsíci těhotenství a miminka se nemohu dočkat. Ze začátku jsem měla stejný pocit i z Emila, ale pravdou je, že jinak se ke mně choval pořád stejně. Žádná přehnaná péče se nekonala. To spíš moje sestra Dana (29) měla zvláštní období.

Chodívala za mnou pravidelně a já jsem nějakou dobu pozorovala, že vypadá jinak. Šťastně. Zářila jako sluníčko. Když jsem se jí zeptala: „Že ty ses zamilovala?“ Jen se culila, ale neřekla nic. Ani když jsem z ní začala dolovat informace, nechtěla mi o panu Neznámém prozradit nic konkrétního. Dokonce ani jméno. Vlastně jsem jí tu zamilovanost tak trochu záviděla.

Vyprávěla, jak je k ní pozorný. Nosí jí květiny, vyzvedává ji z práce. Ona zářila štěstím, zatímco já se s břichem sotva valila po bytě. Jednou, když byla u mě na návštěvě, začala se chystat na rande s Neznámým. Dívala jsem se na ni, jak se líčí. Vzala jsem jí šminky z ruky a udělala jsem z ní hotovou královnu. Načesala jsem jí vlasy, a dokonce jsem ji navoněla svým luxusním parfémem.

Zvědavost mě dotáhla ke kartářce

Ještě jsem ji plácla z legrace po zadku a řekla jsem: „Pořádně si to dneska užijte, však víš, jak to myslím.“ Mrkla jsem na ni. Ona šla randit a já jsem si lehnout. Jelikož mi doktor říkal, abych chodila alespoň na procházky, druhý den jsem se rozhodla, že vyrazím do města.

Ani nevím jak, ale najednou jsem se ocitla u domu, kde sídlila paní, která věští z karet. Z nudy jsem si řekla, že si nechám vyložit karty. Zeptám se na dítě a na to, jestli sestře vydrží nový vztah. Kartářka měla zrovna volno, tak mě pozvala dál, a když jsem se posadila, vybídla mě: „Tak co by vás zajímalo?

Nejdříve jsem se zeptala, zdali bude porod v pořádku. Vzala karty a vyložila je na stůl. Chvíli do nich hleděla a pak řekla: „Po fyzické stránce ano, ale vidím zde, že na dítě zůstanete sama.“ To jsem slyšet nechtěla. Položila jsem další otázku: „Manžel mě opustí?“ Znovu vyložila karty. Bála jsem se odpovědi.

Podváděli mě spolu

Zdá se, že vám ho odvede osoba, která je vám velmi blízká. Podvádí vás dva blízcí lidé.“ Podívala se na mě velmi soucitným pohledem. Dále jsem se raději neptala. Měla jsem hormony na pochodu, takže mi tato informace udělala v hlavě zmatek. Šla jsem raději domů, uvařila jsem si čaj a přemýšlela nad kartami.

Když se vrátil manžel z práce, šla jsem ho přivítat a dala jsem mu pusu. Zarazilo mě, že jsem ucítila svůj parfém. „Kde jsi byl?“ zeptala jsem se. Manžel to nečekal a začal si vymýšlet. To už za ty roky poznám. „Cítím svůj parfém,“ podotkla jsem. „No, tak ho cítíš asi ze sebe,“ odsekl. „No, já se nevoním, co jsem těhotná, pokud sis nevšiml. Voněla jsem Danu, než šla za tebou!“ Emil si klekl a sliboval, že to ukončí.

Tak lehké to nebude. Podváděl mě s mojí sestrou. Ta se mi dívala vesele do očí, přitom věděla, co dělá. Za měsíc rodím. Ještě mohu výklad z karet změnit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články