Tereza (42): Před lety mi jedna žena vyčetla budoucnost z ruky. Tehdy jsem se tomu smála

Tereza (42): Před lety mi jedna žena vyčetla budoucnost z ruky. Tehdy jsem se tomu smála
Zdroj: Freepik

Tereza byla vždycky velmi nedůvěřivá, když přišla řeč na nadpřirozeno. Když ji její kamarádky donutily jít k věštkyni, myslela si o tom své. Každá z nich si vyslechla svoji budoucnost. Tereza to nebrala vážně. Když se ale dnes ohlédne zpět, dochází jí, že vize nelhaly.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 04. 2021 15:00

Už na střední škole mě kamarádky Jana a Lucka lanařily, abych s nimi podnikala různé rituály. Rády vyvolávaly duchy nebo si nechávaly věštit z karet. Mně to absolutně nic neříkalo.

Řekla mi, že budu mít tři děti

Ony dvě si v tomto směru velmi notovaly. Občas jsem si mezi nimi přišla jako cvok. Nicméně jednou mě zatáhly k nějaké ženě, která byla posedlá kartami. V čem se také cítila velmi silná, byla věštba budoucnosti z ruky. Pamatuji si, jak mi Jana tehdy řekla: „Pojď s námi. O nic nejde, třeba budeš překvapená tím, co se dozvíš.“

Protočila jsem panenky, ale nechala se ukecat. Žena už na první pohled budila dojem vyšinuté osoby. Chtěla jsem na poslední chvíli cuknout, ale už mě měla ve svých spárech. Skoro na nic se mě nezeptala. „Ukaž mi ruku,“ vyzvala mě.

Odevzdaně jsem ruku natáhla. „Hm, zajímavé. Ty jsi hodně rodinný typ, viď?“ poznamenala. „Vidím, že netoužíš po ničem jiném než po rodinném životě. Máš štěstí. Budeš mít velkou rodinu,“ řekla s pohledem upřeným na moji dlaň. „Vidím, že budeš mít děti hned tři,“ dodala. Měla pravdu v jedné věci. Děti jsem si moc přála. Koneckonců to ale asi většina žena. Počkala jsem na holky, protože i jim měla žena odkrýt jejich budoucnost.

Budoucnost nastínila i kamarádkám

Další šla na řadu Lucka. Bylo na ní znát, jak se nemůže dočkat, co se dozví. „Ty dychtíš po úspěchu a penězích. Život ti hodí klacky pod nohy. Pokud ale vytrváš a nenecháš se odradit, budeš velmi úspěšná. Budeš právnička,“ řekla věštkyně. „Co ale nevidím, je rodina. Nebudeš mít děti. Tvojí životní náplní bude práce,“ uzavřela.

Lucka zajásala, že to sedí. Vždycky mluvila o tom, jak vystuduje právnickou fakultu. To, že byla na peníze, jsme věděly všechny. Jako poslední šla Jana. Té žena řekla následující: „Ty, abys mohla být v životě šťastná, musíš zažít dvě manželství, než narazíš na toho pravého. Až s ním založíš rodinu. Dokonce se s ním odstěhuješ do Španělska. Bude to totiž cizinec.“

Holky byly nadšené tím, co slyšely. Já jsem to z hlavy vypustila celkem rychle. Ty dvě to řešily pořád dokola. Jak plynul čas a my odešly ze školy, začaly jsme každá žít po svém. Já jsem vedla obyčejný život obyčejné ženy. Našla si práci, časem bydlení. Byla jsem spokojená.

Vize se vyplnila

Lucka se skutečně vydala na dráhu právničky. Titul se jí podařilo získat až na druhý pokus. Časem si založila vlastní advokátní kancelář. Zakázky se jí jen hrnuly. Velmi rychle si udělala jméno. Byla zatraceně úspěšná.

Jana se jako první z nás vdala. Manželství jí vydrželo čtyři roky. Když se rozváděla, zastupovala ji právě Lucka. Oškubaly manžela jako kuře. Na svatbu jsme jí šly ale za pět let znovu. Ani další manželství však nevydrželo. Za tři roky se konalo další rozvodové řízení, kdy Janu opět zastupovala Lucka.

Já jsem v té době byla šťastně vdaná a na svět přivedla dvě děti. Jana jednou řekla: „Teď už bych měla potkat toho pravého. Pokud se má věštba vyplnit.“ Za rok mi poslala pohled ze Španělska. Šťastně se tam vdala. Já jsem akorát porodila třetího syna. A Lucka? Ta leží v balíku peněz. Dodnes nevím, zda je to celé náhoda. Nebo to ta žena vážně mohla vidět?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články