Kamila (48): Navštívila jsem věštkyni, protože mi v životě něco chybělo. Díky tomu jsem našla ztracenou lásku

Kamila (48): Navštívila jsem věštkyni, protože mi v životě něco chybělo. Díky tomu jsem našla ztracenou lásku
Zdroj: Freepik

Kamila dlouhá léta cítila, že jí v životě vzdor šťastnému manželství něco chybí. Navštívila proto kartářku, aby společně přišly na to, o co se jedná. Když jí věštkyně oznámila příčinu jejího nepříjemného pocitu, Kamila se rozhodla jednat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 03. 2021 13:30

Dlouho jsem nosila v peněžence vizitku jedné věštkyně. Roky jsem váhala, zda k ní zajít. Nakonec jsem se rozhodla jí zavolat. Nicméně jsem netušila, co od toho mám čekat.

Kartářka mi oznámila, že mi chybí dávná láska

Snad to budou jen vyhozené peníze, říkala jsem si. Jenže už první kontakt s ní byl velmi lidský. Pozvala mě k sobě domů a nabídla mi čaj. Nejprve mě nechala mluvit o tom, co mě trápí.

Nedokázala jsem to pojmenovat, mlela jsem páté přes deváté. Jen jsem věděla, že vinu na mém rozčarování nenese manžel. Filip (52) disponoval hodnotami, které se mi líbily. Nebála jsem se říct, jak moc jsme se vzájemně respektovali. Věštkyně Ljuba si vzala naše data narození. Na základě nich mi vyložila karty. Ty potvrdily to, co jsem říkala. Panovala mezi námi vzájemná úcta.

Co ale ještě karty řekly, byla skutečnost, že naše životní cesty stojí na křižovatce. Po téměř třiceti letech manželství směřoval každý z nás někam jinam. Následně mi věštkyně vyložila karty na partnerský život. Nad tím, co jí vyšlo, se pozastavila. „Vám někdo v životě chybí. Vypadá to jako dávná láska. Možná už ze školních let. Ta láska trvá doteď. Je to tak?“ zeptala se.

Naše cesty se spojí, tvrdila

Viděla v kartách muže z minulosti, který mě miloval a vehementně o mě usiloval. Věděla jsem, o kom byla řeč. Šlo o Matěje ze školy. I já jsem ho tehdy milovala. Dnes už neumím říct, proč jsem dala přednost Filipovi. Možná proto, že jsem byla mladá a blbá. Nechtěla jsem si přiznat, že na Matěje poslední roky pořád myslím. Ani jsem nemusela. Ljuba to viděla v kartách.

Pak jsem nahlas řekla: „Svého rozhodnutí z minulosti lituji. Přála bych si ho znovu potkat.“ Ljuba mi vyložila karty na budoucnost, kde hrál roli právě i Matěj. Pak mi sdělila: „Vy se ale co nevidět potkáte. Znovu vám ten muž vstoupí do života. Dopomůže vám k tomu jeden váš společný známý. Bude to poslední šance, jak s ním být.“ Nevěřila jsem tomu, že bych Matěje po tolika letech mohla vidět.

Pak mi vědma prozradila ještě další zajímavou věštbu. „Ten muž vás celé ty roky miluje. To strach mu nedovolil vás vyhledat. Vaše cesty se spojí,“ prohlásila. Ta myšlenka mi nebyla vůbec nepříjemná. Jako by mi vlila novou krev do žil. Začínala jsem se těšit na to, co přinesou další dny. Ljuba se mi snažila co nejvíce pomoci, a tak mě ještě před odchodem zasvětila do zákonu přitažlivosti.

Matěje jsem za dva měsíce skutečně potkala

Darovala mi svíčky, které vyrábí při úplňku. Do každé vložila magickou formuli, aby andělský rituál fungoval v souladu s dobrem. Neměla jsem nejprve v plánu něco takového provádět. Nakonec jsem si řekla, že nemám co ztratit. Karty nelhaly. Za dva měsíce jsem Matěje skutečně potkala. Bylo to plné emocí a lásky.

Svému manželovi jsem i nadále věrná. S Matějem jsme přátelé. Zvláštní je, že moje díra v srdci se znovu zaplnila. Mám pocit, že opět vedu plnohodnotný život. Stačí mi k tomu, že jsem navázala vztah s Matějem. Komu jsem ale velmi vděčná, je právě Ljuba. Její svíčky odebírám pravidelně. Své myšlenky jsem na její radu posílala do vesmíru. Zabralo to.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články