Přepych, až přechází zrak. Zpěvák Jon Bon Jovi prodává svůj zámek, uvnitř má i soukromou hospodu

Přepych, až přechází zrak. Zpěvák Jon Bon Jovi prodává svůj zámek, uvnitř má i soukromou hospodu
Zdroj: Profimedia.cz/Christie’s
Zámek se nachází v blízkosti řeky Navesink a nabízí krásný výhled na Atlantský oceán.Sídlo se rozléhá na ploše 15 akrů, což je v přepočtu asi 60 tisíc metrů čtverečních.Zámek má šest ložnic a sedm koupelen.K dominantám zámku patří rozlehlý obývací pokoj a velký krb.+ 10 fotek+ 11 fotek

Na trhu s nemovitostmi je spousta úžasných objektů, které stojí za pozornost. Jedním z nich je sídlo, které prodává známý americký zpěvák Jon Bon Jovi. Jeho cena sice není známá, na první pohled je ale patrné, že nabízí skutečný luxus.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 15. 04. 2020 13:54

Cena sídla, které Bon Jovi prodává, bude sdělena jen na vyžádání. Luxusní zámek se nachází v New Jersey, asi hodinu jízdy autem do New Yorku. Dům stojí v blízkosti řeky Navesink a nabízí krásný výhled na Atlantský oceán.

Šest ložnic a sedm koupelen

Bon Joviho vilu v zámeckém stylu, která byla postavena v roce 1999, navrhl uznávaný architekt Robert A. M. Stern. Jeho interiéry pak vymaloval Pierre Finkelstein, umělec, specializující se na nástěnné malby.

Uvnitř sídla, které se rozkládá na ploše 15 akrů, což je v přepočtu asi 60 tisíc metrů čtverečních, se nachází šest ložnic a sedm koupelen. Před domem je navíc nádherné cihlové nádvoří, ke kterému vede široká příjezdová cesta.

Zámek zdobí francouzské balkony, široká okna, vysoké komíny, měděné okapy či břidlicové střechy. Při vstupu do domu vás nadchne dvoupodlažní foyer, které má vápencové podlahy a kruhové schodiště. Druhé patro se pak skládá ze dvou křídel – jedno slouží rodině a druhé hostům nebo zaměstnancům.

Ze stáje studio

K dominantám zámku patří rozlehlý obývací pokoj a velký krb. Součástí vily je i luxusní kuchyně, výtah, knihovna, venkovní bazén, ohromná terasa, pergola, posilovna a také vlastní kino. Na pozemku se nachází třípokojový domek pro hosty, přístav pro jachtu i hospoda s názvem The Shoe Inn, ve které je kulečníkový stůl. Osmapadesátiletý americký zpěvák měl k dispozici rovněž vlastní nahrávací studio, které vzniklo z původní stáje.

V okolí celého sídla se rozkládají i krásné zahrady. Tato nemovitost se může pochlubit talentem nejuznávanějších vizionářů ze světa hudby, architektury či interiérů, “ řekla výkonná ředitelka Christie's International Real Estate Kathleen Coumou.

A na své rodné New Jersey nedá dopustit ani samotný Jon Bon Jovi. „Dorothea a já jsme hrdí na to, že jsme se narodili a vyrůstali v New Jersey. Vychovávali jsme tu naši rodinu a jsme vděční za to, že jsme se mohli vrátit ke komunitám, které nám tolik daly,“ uvedl.

NA ZÁMEK JONA BON JOVIHO SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články